h i r d e t é s


Az MSZP az árulás taknyán csúszik be a végzetbe!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az MSZP az árulás taknyán csúszik be a végzetbe!

2017. november 02. - 14:18

 

Molnár Gyula, Kunhalmi Ágnes és Mesterházy Attila gőzerővel készíti elő az MSZP és DK egybeolvadását! - írja a Karcos Harcos Blog

Az MSZP maradék önvédelmi képességének felszámolásán dolgozik Molnár Gyula, Kunhalmi Ágnes és Mesterházy Attila, hogy előkészítse az MSZP és a DK pártegyesítését. Ez a lépés pontosan megfelel Gyurcsány pártprogramjának, amely szerint a 2018-s választás után az ellenzék vezető pártjává és a demokratikusnak nevezett ellenzéki frakció vezetőjévé kíván válni.

Az MSZP nevezett vezetői ezt készítik elő az egyéni kerületek elosztásával, a koordinált indulás kidolgozásával. Mivel nekik az MSZP-hez valódi ideológiai kötődésük nincsen, ezért csak és kizárólag arra koncentrálnak, hogy személyük és néhány patronáltjuk akár a párt országos listáján, akár a koordinált egyéni választó kerületekben megfelelő helyre kerüljenek.

Azonban a három vezető sem egységes, mert Molnár Gyula és Kunhalmi Ágnes a DK iránt minden szempontból elkötelezett, Mesterházy azonban arra játszik, hogy a közös tevékenységük során Molnár Gyula meggyengüljön és ő visszajöhessen a maradék párt elnökének, úgy, hogy az utolsó pillanatban a pártegyesítés előtt az MSZP-ben pártszakadást hajt végre.

Botka jól érzékelte, hogy árulók vannak a pártban csak azt nem, hogy hol és kik! A pártot nem a Fidesznek adták el, mert nem is venné meg, mivel nincs olyan eleme, ami nekik értéket jelentene. A pártot a DK-nak árulták el és nem is pénzért, hanem egyszerűen kicsinyes személyes boldogulásért.

Az egész folyamat egyedüli vesztese maga az MSZP lesz, mert a 18-s kampányban Gyurcsány elveszi az identitását, valamint a pártot túlköltekeztetik, így annak ténylegesen nem nagyon látszik a gazdasági lehetősége, hogy az MSZP talpon maradjon, ha ez a politika folytatódik, azonban Mesterházy még a romokban is lát esélyt magának és néhány hívőjének. A kár már beállt, a folyamatot beindították, a kérdés csak az, lesz e néhány ideológiailag elkötelezett és cselekvőképes ember ,aki ezt meg tudja akadályozni.

Ha nem akkor jó volt veled MSZP, kár érted, különösen azért kár, mert a kimúláshoz vezető úton nem harcban mész végig, hanem az árulás taknyán csúszol be!

 

karcosharcos.blogspot.hu


 

h i r d e t é s

betöltés..