h i r d e t é s

Az UniCredit nyerte el Közép- és Kelet-Európa legjobb privátbankja címet

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Az UniCredit nyerte el Közép- és Kelet-Európa legjobb privátbankja címet

2019. november 19. - 15:47

 

Az UniCredit nyerte a World’s Best Private Bank 2020 elismerést Közép- és Kelet-Európában és a Best Private Bank for Entrepreneurs címet ugyanebben a régióban. Emellett a legjobb privátbank elismerést kapta Ausztriában (Schoellerbank), a Cseh Köztársaságban és Romániában.

A kép illusztráció! - Forrás: portfolio.hu

A Global Finance magazin World’s Best Private Banks Awards 2020 versenyén, melyet idén az ötödik alkalommal rendeztek meg, az UniCreditet ismerték el Közép- és Kelet-Európa legjobb privátbankjaként.        
Emellett egy másik regionális díjkategóriában – Közép- és Kelet-Európa legjobb privátbankja vállalkozók számára – is győzni tudott az UniCredit, az ország szintű megmérettetésben pedig Ausztriában (Schoellerbank), a Cseh Köztársaságban és Romániában bizonyult a legjobbnak.

A Global Finance magazin értékelése szerint a győztesek a legkiválóbb szolgáltatásokat nyújtják a jelentős nettó vagyonnal és különleges igényekkel rendelkező magánszemélyek számára vagyonuk gyarapítása, megőrzése és továbbörökítése érdekében. A győztesek nem feltétlenül a legnagyobb bankok, de a legjobbak, amelyek olyan minőségi szolgáltatásra képesek, melyek magánszemély ügyfeleik számára kiemelten fontosak.

Az ünnepélyes díjátadóra jövő februárban kerül sor New Yorkban.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a közép- és kelet-európai régióban az UniCreditet ismerték el a legjobb privátbankként, és hogy további ország szintű címeket nyertünk el Ausztriában, a Cseh Köztársaságban és Romániában is – értékelt Gianfranco Bisagni és Niccolo Ubertalli, a Comercial Banking CEE két társ-vezérigazgatója. – Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinkkel olyan fenntartható partneri kapcsolatot tudtunk kiépíteni, aminek köszönhetően folyamatosan minket választanak. Ezek a díjak bizonyítják: szüntelen erőfeszítéseinkkel és törekvésünkkel, hogy élenjárók legyünk az innovatív és a konkrét igényeket kiszolgáló befektetési megoldások nyújtásában, értéket teremtünk a vagyonkezelésben ügyfeleink számára valamennyi piacunkon.”


 

h i r d e t é s