h i r d e t é s

Az Xbox Game Pass: minden idők egyik legjobb autós játékát kapjuk meg vele

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Az Xbox Game Pass: minden idők egyik legjobb autós játékát kapjuk meg vele

2020. október 13. - 06:33

Az Xbox Game Pass egyre jobb és erősebb tartalmakat kínál az előfizetőknek. Ez most sincs másképp, és egy szenzációs autós játék, a Forza Motorsport 7 került fel a palettára.

Forrás: Gamekapocs

Jelenleg minden az új Series X és Series S körül forog a Microsoftnál, hiszen nagyjából 1 hónap múlva elérhetővé válnak a next-gen konzolok, amikre régóta vártak a játékosok. A fantasztikus látványvilág mellett az SSD miatt egy szupergyors rendszert fogunk kapni.

Ez persze még nem jelenti azt, hogy az Xbox Game Pass nem kapna komoly figyelmet, és továbbra is remek játékokat kínálnak az előfizetésen belül. Egy megfizethető és a többség számára elérhető szolgáltatás, ami rendre remek gameket vonultat fel.

A Game Pass ezúttal is növelte a tétet, ami már a Forza Motorsport 7-et is magában foglalja. Ezt a játékot tartják a Gran Turismo nagy riválisának, hiszen konzolra csak nagyon kevés szimulátor jelenik meg.

A Turn 10 Studios alkotása még 2017 októberében jelent meg, tehát már 3 éve, de még mindig sokan játszanak vele, és hatalmas élményt nyújt. A látványvilág, az irányítás és a hangok is önmagukért beszélnek.

A fejlesztők kivételes munkát végeztek az irányítással, mert kontrollerrel is kiválóan játszható, szépen skálázható, függően attól, hogy mennyire szeretnénk „szimulátorosan” vezetni. Sok órát töltöttünk el vele, és bátran ajánljuk, még azok számára is, akik kissé tartanak a szimulátorosabb környezettől.

Az Xbox One, a PC és a Series X/S tulajdonosai sem fognak csalódni, ha kipróbálják a játékot. Az azonban mindenképpen sajnálatos, hogy a Turn 10 új fejlesztése, a next-gen Forza Motorsport nem készült el időben az új konzolok indulására, és talán emiatt is kerülhetett fel a listára a Forza Motorsport 7, ami egy remek alternatíva lehet – írja a Game Rant.

Természetesen más játékok is elérhetővé váltak a Game Passon belül, így mindenképpen érdemes körülnéznetek, de a Forza Motorsport 7 egy olyan opció, amit kár lenne kihagyni. Ezzel most ismét nagyot húzott az Xbox! (liner.hu)