h i r d e t é s


Azt kérik a választásra jogosult magyaroktól, ne küldjék vissza a borítékot

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Azt kérik a választásra jogosult magyaroktól, ne küldjék vissza a borítékot

2016. szeptember 25. - 08:15
0 komment

 

"Tisztában vagyunk azzal, hogy a menekültválság a legnagyobb kihívások egyike, amellyel szembe kell néznünk napjainkban. "

"Tisztában vagyunk azzal, hogy a menekültválság a legnagyobb kihívások egyike, amellyel szembe kell néznünk napjainkban. Egy olyan kihívás, amelyre nincsenek egyszerű válaszok, és amelynek hatékony kezelésével egyelőre egész Európa adós" – írják a Ne népszavazz! kampány kezdeményezői. "Tudjuk, hogy 2,4 millió gyermek menekült el a szíriai háborúból. A menekültek nagy része anya és gyermek. Nekik nem volt más választásuk, az életük volt a tét. Aki őket terroristaként kezeli, téved. Aki őket terroristaként állítja be, tudatosan manipulál" – áll a Transindexen megjelent közleményben.

A kezdeményezők azt írják:

"Nem fogjuk ölbe tett kézzel nézni és hallgatni azt a gyalázatot, ami Magyarországról ömlik felénk."

Ezért néhányan saját kampányba kezdenek. A tájékoztató és figyelemfelkeltő akcióval a szavazásra regisztrált erdélyi magyarokat így buzdítják:

"Ne küldje vissza a borítékot, ne vegyen részt ebben a gyalázatban!"

Szerintük október 2-án megmutathatják, hogy Erdély emberséges, "itt olyan magyarok élnek, akik nem értenek egyet a népszavazással, mert tudják, mi a különbség a menekült és a terrorista között". A szervezők szerint nincs mögöttük párt- vagy csoportérdek. (vs.hu)h i r d e t é s

betöltés..

;