h i r d e t é s

Beüzemelték a megújult kijelzőket a Keleti pályaudvaron

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Beüzemelték a megújult kijelzőket a Keleti pályaudvaron

2019. május 27. - 13:05

 

​A korábbinál látványosabb, gyorsabb és korszerűbb megjelenítést tesz lehetővé a karbantartáson átesett, újonnan megnyitott Keleti pályaudvar utastájékoztató kijelzője. 

A 24 négyzetméteres LED falat és annak vezérlését a T-Systems Magyarország szállította a MÁV megbízásából.

A korábbi periodikus frissítés helyett azonnali változásokat is tud követni a Keleti pályaudvar új, az induló- és érkezővonatokat kijelző táblája. A 3x8 méteres LED fal május 27-étől segít az utastájékoztatásban. 

A megújuló grafikus felület részletgazdagabb, tagoltabb elrendezést biztosít és a teljes felület kiszolgálására képes, így az esetleges váratlan helyzetek, figyelmeztetések könnyebben, akár a kijelző teljes felületén megjeleníthetőek. A megfelelő eszköz kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy ütésálló legyen és védhető a letelepedő galamboktól. Érdekesség, hogy a kijelző extrém hidegben, -20 fokban és melegben, +60 fokban is zavartalanul üzemel. 

Az eszköz és a tartószerkezet szállításán túl a kiszolgáló szoftveres környezetet is a T-Systems biztosította, illetve a vállalat végezte el az integrációs feladatokat is.

 


 

h i r d e t é s