fbpx Birkózós szakszóval élve, Németh Szilárd tust kapott Csepelen | CIVILHETES

h i r d e t é s

Birkózós szakszóval élve, Németh Szilárd tust kapott Csepelen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Birkózós szakszóval élve, Németh Szilárd tust kapott Csepelen

2021. október 18. - 16:15

 

Németh Szilárd beszólt Csepel fideszes polgármesterének, de ő húzta a rövidebbet

A középen álló férfi nem igazán tudja, hogy mit végez a jobb oldalán álló férfi - Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Úgy tűnik, továbbra is hűvös viszonyt ápol Németh Szilárd Fidesz-alelnök, honvédelmi államtitkár és Borbély Lénárd csepeli polgármesterrel. Legalábbis erre lehet következtetni abból a Facebook-posztból, ami a 444.hu szúrt ki. A Fidesz két csepeli erős emberének megromlott kapcsolatáról év elején írtunk, akkor már olyan rosszban voltak, hogy szóba sem álltak egymással.

Épp ezért érdekes, hogy hétfőn Borbély Németh Facebook-posztja alá kommentelt, ami eltér az átlagos fideszes politikusi hozzászólásoktól.  Németh azt írta az oldalán, hogy bejáráson vett részt az évek óta felújítani tervezett Jedlik Ányos Gimnáziumban, és

Már csak Borbély Lénárd polgármester úr aláírására várunk, és végre kezdődhet a teljes megújulás…Hajrá, Csepel! Hajrá, JÁG!

A poszt alatt nem sokkal később megjelent Borbély Lénárd, hogy közölje:

Tisztelt Képviselő Úr! Az Ön által említett kivitelezési szerződést már egy hete aláírtam. Jó munkát kívánok!

Emellett linkelte is az egy héttel ezelőtti posztját, amiben közölte, hogy lezajlott a közbeszerzés, megvan az állami fedezet, és aláírta a kiviteli szerződést.

Mindez arra utal, hogy nem túlságosan szoros a kapcsolattartás a politikusok közt.

Németh 2014-ig volt Csepel polgármestere, ekkor lett parlamenti képviselő. Bár egyéniben vereséget szenvedett Szabó Szabolcstól, de listás helyről bejutott az Országgyűlésbe. Németh addigi helyettese, Borbély lett a polgármester, akit 2019-ben újraválasztottak. Miközben a 2018-as parlamenti választáson Németh ismét vereséget szenvedett az Együtt színeiben induló Szabótól. Ezután Borbélynak elege lett belőle, hogy Németh Szilárd gyámkodik felette, és azt is, hogy Németh a birkózóakadémiája számára kezdte el bekebelezni az értékes csepeli ingatlanokat. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s