h i r d e t é s

Brutális gyilkosság az inárcsi hivatalban! – Segíteni ment, megkéselték….

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Brutális gyilkosság az inárcsi hivatalban! – Segíteni ment, megkéselték….

2018. július 11. - 15:21

 

Egyre erőszakosabbak vagyunk – legalábbis erre enged következtetni a tény, hogy szinte nem múlik el nap anélkül, hogy borzalmas gyilkosság, vagy annak kísérlete ne borzolná a magyar közvéleményt. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: police.hu

Segíteni akart, de késelés lett a vége

Nem tudni, mivel bőszíthette fel a férfit az a közalkalmazott, – a blikk.hu információja alapján családsegítő – hogy késsel esett neki, de megtörtént. A rendőrségi hír így szól:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. július 11-én a reggeli órákban, a Pest megyei Inárcs egyik hivatalának dolgozóját, ügyintézés során egy férfi késsel megsebesítette. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és a helyszínelést, valamint elfogták azt a 61 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

Forrás: police.hu

A Blikk megtudta, hogy a férfi berontott a családsegítő szolgálat épületébe, tombolt, azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik. A férfi kés tartott a kezében, majd rárontott a helyiségben tartózkodó ügyintéző nőre, akit a késével nyakon szúrt - teszi hozzá az atv.hu.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi milyen ügyben járt a hivatalban.

gepnarancs.hu


 

h i r d e t é s