h i r d e t é s


Vádolom az ellenzéket!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Vádolom az ellenzéket!

2017. január 08. - 17:25
1 komment

 

Vádolom az ellenzéket azzal, hogy asszisztál minden egyes, a Fidesz által megszavazott törvényhez.

Azzal vádolom, hogy parlamenti létével erősíti a látszatot, hogy Magyarországon demokrácia van és érvényesülhet a többség-kisebbség elve. Vádolok minden ellenzéki parlamenti képviselőt azzal, hogy bemegy szavazni, bár tudja, hogy úgysem győzhet a többséggel szemben, ezt mégis megteszi és így legalizálja a Fidesz bármilyen baromságát. Mert azért, hogy a Fidesz hatalmon van, csakis az ellenzék a felelős. A Fidesz csak tette a dolgát, az ellenzék pedig elfogadta Orbánt gazdájának.

Mikor kialakult ez a helyzet, rögtön a választás után, azt kellett volna tenniük, hogy nem veszik át a mandátumukat (igaz így nem kapnának hatalmas fizetést), hanem azt mutatni, hogy Magyarországon egyeduralmi rendszer működik. Összefogva az ENSZ és az EU és különböző nemzetközi szervezetek segítségét kérni és követelni azt, amiért oly sok évig harcoltak. a DEMOKRÁCIÁT! Nem asszisztálni ahhoz, hogy a Fidesz saját alaptörvényt készítsen, nem asszisztálni ahhoz, hogy a Fidesz megbontsa a fékek és ellensúlyok demokratikus intézményét, nem segíteni (akár ellenszavazattal is) Orbánt és diktatúráját és az Orbán maffia által beterjesztett, majd elfogadott népnyúzó törvényeket. Nem engedni Fideszes pártkatonákat az Alkotmánybíróságba, a Médiatanácsba, Kúriába...stb. Nem engedni, hogy a

Fidesz mindenütt a saját embereit " betonozza be" akár évtizedekre előre. Az ellenzéki pártok és képviselőik néha hangzatos kirohanással jelzik, hogy itt a demokrácia megszűnőben van, holott ez már 2010 óta megszűnt a Fideszes alaptörvény elfogadásakor, ár akkor egyértelmű volt egy egyszerű, politikával nem foglakozó polgár számára is. Azóta az ellenzék Orbánt és maffiabandáját segíti abban, hogy demokratikus jelmezt adjanak egy diktatúrának melyet a Csuti Csavez és pár köztörvényes bűnöző a hatalmában tart. Ma ez van. Az ellenzéki pártok egyáltalán nem akarnak egy platformba tömörülni. Nem szándékuk e rendszer leváltása. Szépen elmarakodnak a közéjük dobott koncon. Az OLKT pár éve is és most is azt hangoztatja, hogy a Fidesz és a Csuti diktátor hatalmát, uralkodását csak egy nagyon szoros ellenzéki összefogással lehet legyőzni, de az ellenzék már azon egymásnak ugrik, hogy a Fletó, vagy ki legyen a jelölt? Én Évek óta azt kérem, hogy találjunk egy becsületes, tisztességes magyar politikust (ami nem könnyű persze) és az ellenzék , akár bizonyos elveket is feladva sorakozzon be mögé. Az OLKT jelöltje Tétényi Éva volt . De az OLKT legalább odáig eljutott, hogy ha kell, személyben gondolkodott. Mások még mindig ott tartanak, hogy Gyurcsány mennyivel volt jobb, mint Orbán. Én azt mondom: semmivel. Mert akkor Orbán nem tudott volna 2/3-dal győzni. Csak a Fletópártiak emlékezete nagyon szegényes. Hamar felejtenek. Ebben az országban közel 10 millió ember él. Az nem igaz, hogy Orbán alternatívája csak a Fletó lehet. De hangsúlyozom, hogy az ellenzéknek ez így jó. Ők nem is szeretnének kormányzati felelősséget. Meg vannak a jó kis fizetésükből és sajnos ezzel segítenek abban a Fidesznek, hogy az ország soha nem látott mélységekbe zuhanjon tovább.

Nekem ez a véleményem az egész magyar belpolitikai helyzetből. Kérem gondolkozzatok el ezen!

(lehet velem vitatkozni....mert a vita előrefelé mutat egy megoldás keresésében)
(ha gondoljátok, osszátok meg, hogy sokan lássák...és hátha végre megmozdul már valami)

Üdv: OLKT Gál György


1 komment


h i r d e t é s

betöltés..

;