h i r d e t é s


Csak beszállnak Putyinék: gigantikus hadgyakorlat kezdődött Észak-Korea mellett

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Csak beszállnak Putyinék: gigantikus hadgyakorlat kezdődött Észak-Korea mellett

2017. szeptember 18. - 16:07

 

Csak összefogott Kína és Oroszország, óriási tengeri erőfitogtatásba kezdtek. - írja a privatbankar.hu.

Forrás: privatbankar.hu

A KCNA észak-koreai hírügynökség által 2017. szeptember 4-én közreadott képen Kim Dzsong Un első számú észak-koreai vezető, a Koreai Munkapárt első titkára megbeszélést folytat a párt elnökségi tanácsának tagjaival szeptember 3-án, miután Észak-Korea kísérleti atomrobbantást hajtott végre. 

Ahogy arról korábban írtunk, Kína és Oroszország vonakodott további szankciókkal sújtani Észak-Koreát, emellett elzárkóztak az erődemonstráció lehetőségétől is, mondván, hogy nem akarnak további provokációt.

A Reuters cikke szerint nagyjából idáig tartott a pacifizmus, hétfőn ugyanis komoly tengeri hadgyakorlatba kezdett a két ország az észak-koreai partoknál.

A kínai Xinhua hírügynökség szerint a két ország ugyanakkor továbbra is elkötelezett a konfliktus békés rendezése mellett.

A japán miniszterelnök, Shinzó Abe vasárnapi közleményében felhívta a figyelmet, hogy nemzetközi összefogásra van szükség ahhoz, hogy megakadályozzák az észak-koreai atomprogram továbbléptetését.

Ugyanakkor hangsúlyozta: a korábbi diplomáciai tárgyalásoknak és a „szép szónak” nem volt hatása, így határozottabb fellépésre van szükség.

privatbankar.huh i r d e t é s

betöltés..

;