h i r d e t é s

Dolgozóival munkaidőben a Fidesznek gyűjtetett aláírásokat, most pedig Fidelitas elnök lett

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Dolgozóival munkaidőben a Fidesznek gyűjtetett aláírásokat, most pedig Fidelitas elnök lett

2018. augusztus 03. - 12:54

 

Engedje meg, hogy bemutassak Önnek "sikeres" fiatalokat, akikből nem hiányzik az Orbán által oly' nagyra becsült magyar lelemény.

Alakul a csapat - Forrás: hidlap.hu

Az esztergomi önkormányzat temetkezési cégének, az Esztergomi Kegyeleti Kft-nek ügyvezető igazgatóját választották meg  a Fidelitas hétfőn megalakult  helyi csoportjának elnökének. - írta a Hídlap

Mielőtt újra beizzítják a Kubatov listákat, hamar-hamar újraalakították a Fidelitast hétfő este.

Évekig hallgattuk különböző Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőtől, hogy

"utcabútor, új padok, játszóterer, street-workout pályák,"

erre a frissen megalakult Fidelitas mivel kezd "Szent István városában"? - hát persze, hogy söprögetéssel, festegetéssel, csupa-csupa olyan dologgal, amely látványos és pompásan kommunikálható, hogy

"na milyen rendes fiatalok ezek, mennyit tesznek a városért".

Köszönöm nekik, de komolyan!
Csak azt mondják meg, hogy addig, amíg nem szervezték bele magukat a Fidelitasba, miért nem láttam őket Esztergomban óvodát festeni, köztéri padokat felújítani vagy játszótereket újrafesteni?

Az illiberalizmusban és egy torz nemzetállamban hinni tudó fiatalok infjúsági szervezetének helyi csúcsára pedig azt a Hégli Krisztiánt ültették - bocsánat válaszották, aki a 2018-as országgyűlési kampányban arra utasította az alá beosztott Esztergomi Kegyeleti Kft. dolgozóit, hogy a kórház és a buszpályaudvar környékén támogató aláírásokat gyűjtsenek Völner Pál részére.

De szépen alakul el, olyan, mint egy nagy család, vagy, mint egy aranycsapat. Mindenki játszik mindent!

(2018. augusztus 3. péntek 13:52. Sajnos elírtam a címet "Dolgozóival munkaidőben a Fidesznek gyűjtetett aláírókat, most pedig Fidelitas elnök lett" - nem aláírókat, hanem aláírásokat. A cím helyesen, ahogy eredetileg szerettem volna: "Dolgozóival munkaidőben a Fidesznek gyűjtetett aláírásokat, most pedig Fidelitas elnök lett")

 

 


 

h i r d e t é s