h i r d e t é s

Drága Barátaim!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Drága Barátaim!

2018. április 12. - 11:06

 

Ismét magasra horgadtak az indulatok pro és kontra, így, a nyugalom érdekében ajánlom az alábbi (szerintem korrekt) véleményt elolvasni, aztán térjünk vissza a békés alkotómunkához.

 

Kép: Soós Tibor / Facebook

Aktív politizálós bejegyzéseimet (ez a második :D) az alábbi gondolatokkal fejezném be. Azaz inkább kérésekkel:

Kedves Fideszes/kormánypárti barátaim!

Szeretném, ha elfogadnátok, 2018. április 8-án volt kb. 2.5 millió ember, aki NEM a Fideszt szerette volna kormányon tartani. Ők nem idióták, nem patkányok és nem Soros ügynökei, érezhetik a jelenlegi rendszert magukra nézve rossznak. Joguk és lehetőségük ezt megváltoztatni, vagy olyan pártot hatalomba segíteni, akik neki kedvesek, vagy úgy érzik, az ő problémáikkal, kérdésfelvetéseikkel foglalkoznak (hisz ti is így érzitek a jelen kormánypárttal kapcsolatban!) Nem rosszindulatúak, nem megvezetettek, nem a "korúton belüli" "ballibek" (a hideg futkározik a hátamon ettől az idióta kifejezéstől) - sőt, bármily hihetetlen, sokan közülük nem is balosok! Vannak közöttük (valódi!) keresztények, konzervatív érzelmeket vallók - csak épp valamiért nem tetszik neki ez a rendszer. És (akár csak nektek) joguk van ezt kifejezni. Kérlek Benneteket, toleráljátok és fogadjátok ezt el!

Kedves nem Fideszes/ellenzéki barátaim!

Szeretném, ha megértenétek, múlt vasárnap volt kb 2.6 millió ember, akinek a jelenlegi kurzus tetszik, a politikájával, az intézkedéseivel messzemenőkig egyetért. Higgyétek el, ők NEM megtévesztettek, náci-rasszisták, vidéki bunkók, akik még írni-olvasni sem tudnak. Az ő szempontjukból ez a rendszer valamiért jó. A ti feladatotok tehát nem a lenyomás és hőbörgés, hanem a megértés és azért munkálkodás, hogy alternatívát mutassatok fel nekik, mert e nélkül nem fogjátok tudni lebontani a jelenlegi rendszert (nem, nem: amíg VALÓBAN nem vezetnek be diktatúrát, addig ennek - ha még oly nehezen is - megvan a lehetősége. Csak épp dolgozni kell érte. Keményen. És nem elvtelen eszközökkel!)

Úgyhogy megkérem minden kedves ismerősömet, barátomat, ennek szellemében próbáljuk betemetni az árkokat ahelyett, hogy egymást akarnánk ölni, megsemmisíteni. Hisz mind itt vagyunk, itt élünk, mind magyarok vagyunk, akik egy élhető országot szeretnénk. Hallottam egy mondást, és ideillik végszónak: " Nem az egyszínű kert a szép, hanem az, amelyikben sok különféle virág nyílik".

Szép napot mindnyájatoknak! (Ha van kedvetek, és ti is így gondojtátok - és talán most jó lenne! -, osszátok ezt a kis szösszenetet is! :) )

http://valasz.hu/itthon/mindenki-nyugodjon-le-nem-volt-valasztasi-csalas-128107

Kapcsolódó cikkek: 

 

h i r d e t é s