h i r d e t é s

Egyre több fideszest tilt le a Facebook

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Egyre több fideszest tilt le a Facebook

2018. augusztus 27. - 12:30

 

Bencsik András nemzeti sajtónyilvános 3 napos tiltása után most a XVI. kerületi polgármestert ültette kispadra a Facebook

Kézzelfogható a feszültség a jobboldalon amiatt, hogy a Facebook korlátozásokkal büntet bizonyos tevékenységeket. - írja a Sztárklikk

Sokszor a felhasználók nem értik a tiltások okát, így nem is tudnak tenni ellene. A Fideszhez közeli elvtársak azonban nincsenek hozzászokva, hogy bárki megmondja nekik, hogy mit szabad és mit nem, ezért a tehetetlen dühtől egyre hangosabb a kormányközeli sajtó.

A hozzáférési lehetőségét azért korlátozták, mert hozzászólt ahhoz a hírhez, hogy a Migration Aid nevű szervezet párttá alakul. A városvezető egy másik Facebook-oldalon tette közzé a történteket, amelyekhez az alábbiakat fűzte:

"Sajnos a privát oldalamon nem vagyok elérhető, melynek az oka valószínűleg a következő: nemrég megosztottam egy cikket arról, hogy a Migration Aid nevű Soros által finanszírozott szervezet párttá alakul. Ők azok, akik nyíltan támogatják és a bátorítják a hazánkba özönlő migránsokat. Az egyik – nem is jobboldali – hírportálról származó cikkhez annyi megjegyzést fűztem, hogy: “no comment”. A Facebook cenzorok ezt a bejegyzést eltávolították és további korlátozásokkal fenyegettek meg. Úgy látszik, ez ma a liberális szólásszabadság. Összességében ismét csak annyit szeretnék mondani, hogy no comment."

A Facebook moderátorai mostanában rendszeresen "vegzálják" a jobboldali sajtó munkatársait és a Fideszhez köthető embereket. Számos letiltásról hallani, amelyek egyre nagyobb feszültséget okoznak a jobboldalon. Volt olyan eset, hogy egy megjegyzés nélküli szelfit nyilvánítottak gyűlöletbeszédnek.

Csak reménykedni tudunk, hogy nem sokáig tűri ezt Orbán Viktor, és kitalál valamit, hogy megoldódjon ezt a komoly a probléma. Például erőszakkal elvehetnék Mark Zuckerbergtől a tulajdonosi jogokat és kinevezhetnék a Facebook élére Deutsch Tomit.


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s