h i r d e t é s

Elképesztő, a Soros- terv nyár vége felé sem szenved folytonossági hiányban: Bárhol feltűnhetnek az üdülő migránsok

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Elképesztő, a Soros- terv nyár vége felé sem szenved folytonossági hiányban: Bárhol feltűnhetnek az üdülő migránsok

2017. augusztus 07. - 15:19

 

A Migration Aid nevű civilszervezet nemrég bejelentette, hogy menekült családokat nyaraltatnak a közeljövőben a Balatonnál, és erre már szállást is kaptak egy adakozótól, csak önkéntesek kellenek az ingatlanok rendbetételére. - írja a 444.hu.

Illusztráció: pixabay.com

Manninger Jenő, Keszthely és térségének fideszes országgyűlési képviselője azonnal reagált, a Facebookra írta ki, hogy ez minden bizonnyal a Soros-terv része, és „a későbbi betelepítések előszobája lehet”.
Az elmebaj azóta sem állt le:

a kormánypárti lapok és tévék kórusban kérik számon a szervezetet, hogy mer engedéllyel Magyarországon tartózkodó, befogadott családokat üdültetni.

Arról persze senki nem beszél, hogy hasonló programok már most is léteznek, és gond nélkül folyik a táboroztatás.

Ezt az ügyet azonban valamiért nem akarja elengedni a fideszes média. Valamiért azt akarják, hogy a szervezet egyeztessen az önkormányzatokkal, és úgy csinálnak, mintha erre lenne valamilyen törvényi kötelezettség is.

Természetesen nincs ilyen kötelezettség, törvényesen itt tartózkodó bevándorlóknak épp úgy nem kell egyeztetnie az önkormányzatokkal nyaralás előtt, ahogyan a magyar családok sem azzal indulnak neki a balatoni nyaralásnak, hogy tárgyalóasztalhoz ülnek Balatonfüred polgármesterével vagy a keszthelyi parlamenti képviselővel.

A kormánymédia oldalát pedig nagyon szúrja ez, úgyhogy maximális fordulatszámra bőgették a rettegtetésmotort, és a Magyar Idők már arról ír, hogy

BÁRHOL FELTŰNHETNEK AZ ÜDÜLŐ MIGRÁNSOK!

A cikkben leírják, hogy a Migration Aid egyszerre csak maximum 3 családot üdültetne a Keszthely közelében lévő táborban, de ez sem érdekel senkit, mindenki lázasan próbálja azonosítani a tábor helyét, a polgármesterek pedig azon pörögnek, hogy senki ne hozzon migránst a településükre.

444.hu

 


 

h i r d e t é s