h i r d e t é s

Először az édesanyját akarta hívni a 9 piroson áthajtó üldözött

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Először az édesanyját akarta hívni a 9 piroson áthajtó üldözött

2020. július 22. - 06:49

 

Az ittas sofőr tizenegy szabályszegést és még ugyanennyi szabálysértést követett el, 93 büntetőpontot ért a produkciója.

Részlet a rendőrségi videóból

Bors megtalálta a rendőrt, aki elfogta a száguldozót: Ács András törzsőrmesterről van szó. A nyolcperces üldözés a fővárosi Alagút utcából indult, végül az V. kerületben, a Széchenyi utcában sikerült elkapni.

"A társammal egyből a jármű után eredtünk, aminek a sofőrje mint­egy 8 perc alatt 9 piros lámpán hajtott át, figyelmen kívül hagyott 2 behajtani tilos táblát, 3 alkalommal a szembe jövő sávban, 3 esetben a buszsávban közlekedett, 2-2 esetben nem állt meg a stoptáblánál, és átlépte a záróvonalat, amiért összesen 93 büntetőpontot kapott" – mondta a lapnak Ács.

Végül egy taxis segítségével sikerült elfogni a 34 éves férfit, aki bevallotta, vezetés előtt megivott egy sört. "Azt mondta, hogy remélte nem eredünk a nyomába, és meg tud lógni előlünk, de pechére nem így lett" – mondta a rendőr. Miután elkapták, a törzsőrmester szerint a férfi szerette volna felhívni az anyját, végül nem neki, hanem az apjának telefonált, ő vitte haza az autót.

"Rosszul érintette, hogy elkaptuk, de mondtam neki, hogy legközelebb ne fogja menekülőre a dolgot, mert sokkal jobban jár, ha eleget tesz a rendőri intézkedésnek. Úgy legfeljebb százezer forint pénzbírságot kapott volna, így viszont a jogosítványát is jó időre be fogják vonni" – zárta Ács.

atv.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s