h i r d e t é s


Ennyi volt miniszter úr! Hazudott és nem tudja tagadni - bárhogy is próbálja - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ennyi volt miniszter úr! Hazudott és nem tudja tagadni - bárhogy is próbálja - VIDEÓ

2017. június 11. - 06:29

 

Lázár nyilvánosan meghazudtolta magát és megmondta, hogy kire kell szavazni

Védekezve és befelé fordulva, az erőnek és határozottságnak mutatása - Forrás: Makói VTV / youtube

Ma négy településen tartanak időközi választást, Csanádpalotán Lázár János miniszter szólalt fel és azt mondta a jelenlévőknek, hogy Nyergesné Kovács Erzsébetre kell szavazni.

Mielőtt elgurult a "nagyember" gyógyszere és káromkodni kezdett volna, nem várt ellenállásba ütközött a helyiek részéről, akik szembesítették azzal, hogy lenézi a szegényeket.

Az esetről a tavaly alapított Csípős nevű lap számolt be videóval.

Pedig az elején minden rendben lévőnek tűnt, mert amikor szóhoz jutott, már érezte, hogy a téren nincs meg a kétharmados többség, mert csitítani kezdte az elégedetlenkedőket. Végül egy hölgy szóhoz jutott, és fejéhez vágta, hogy Lázár szerint aki nem keres 420 ezer forintot havonta, az nem számít semmit.

A miniszter erre válaszul kijelentette, hogy ő ilyet sosem mondott, majd lehazugozta a nőt. Ami egyébként igaz lehet, de a hölgy felthetően arra a híressé vált, kiszivárgott hangfelvételre gondolt, amelyben évekkel ezelőtt Lázár valóban tanúbizonyságot tett világnézetéről zárt ajtó mögött:

„Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér, én azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem.”

A Lázárt kérdező hölgy végül kerekperec kijelentette, hogy ők itt Debreczenit fogják támogatni, nem Lázár emberét, Nyergesné Kovács Erzsébetet. 

Az általában a nyilvánosság előtt higgadt politikusnál ekkor szakadt el a cérna, és a láthatóan a helyi politikai ellenfelét, a független Debreczeni Istvánt favorizáló tömegnek, egy pár évvel ezelőtti plakátrongálási ügyről kijelentette, hogy ellenfele „összeszarta magát a bíróságon”. De ebben sem mondott igazat Lázár. Az mcsipos.hu a fórumot követően telefonon érte utol Debreczeni Istvánt, aki elmondta: valójában nem is volt tárgyalás, szembesítés volt, amire Lázár nem ment el, ő pedig a kiszabott büntetést kifizette.

A Makói Városi Televízió összefoglalója szerint a település pénzre csak akkor számíthat, ha olyan vezetése lesz a kisvárosnak, amely szövetséget vállal a kormánnyal. (444.hu)h i r d e t é s

betöltés...

;