h i r d e t é s

Érdemes elővenni a Multipont kártyát, ha segíteni szeretnénk

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Érdemes elővenni a Multipont kártyát, ha segíteni szeretnénk

2018. december 05. - 17:47

 

Szociálisan rászorulókon és gyógyulni vágyókon segíthetnek a MOL Multipont törzsvásárló kártyák tulajdonosai.

Illusztráció: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Az idén először elindított jótékonysági programmal a kártyabirtokosok számára egy teljesen új pontfelhasználási lehetőséget kínál a MOL.

Nem telhet el karácsony jótékonykodás nélkül! December 1-jén indult el a MOL új adományozó programja, amelynek részeként a Multipont törzsvásárlói kártyák tulajdonosai három civil szervezetnek, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek, a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványnak és a  Csodakutya Állatasszisztált Terápiás Közhasznú Alapítványnak ajánlhatják fel pontjaikat.

A MOL saját hűségprogramja, a Multipont program 2017 óta működik, és az aktív hűségkártyások száma folyamatosan kétszámjegyű növekedést mutat, a regisztrált kártyák száma jelenleg már több mint egymillió felett jár, így igen sokan tehetnek jót az év végéig pontadományukkal.

A MOL kutakon vásárló kártyatulajdonosok három kiválasztott szervezet számára ajánlhatják fel pontjaikat.

A rászoruló családokat és gyerekeket az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül segíthetik, de támogathatják a nevetés erejével gyógyító bohócdoktorokat, a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványt is, továbbá a terápiás kutyákkal sérült gyerekeket és felnőtteket fejlesztő Csodakutya Állatasszisztált Terápiás Közhasznú Alapítvány javára is felajánlhatják a pontokat.

A december 31-ig felajánlott pontokat a szervezetek 1 pont = 1 forint értékben tetszőlegesen használhatják fel országszerte a MOL töltőállomásain.  

Az adományozás online felülete elérhető a www.multipont.hu címen, ahol az ügyfelek a kívánt szervezet és az adományozandó pontok beállításával támogathatják a kiválasztott jó ügyet.


 

h i r d e t é s