h i r d e t é s

Esztergomban a józan ész legyőzheti a klérust

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Esztergomban a józan ész legyőzheti a klérust

2016. december 06. - 12:19
0 komment

 

Mikor mond le Romanek Etelka? 

Az esztergomi folyamatok, rövid időn belül a polgármester bukásával fognak végződni.

Az elég jól látható, hogy kialakult a városban egy Hernádi és a Völner Kis-Rigó páros közötti küzdelem.

A szegedi stadionépítéssel elfoglalt püspök és az államtitkár képtelen volt megadni Romaneknek azt az emberi, politikai, szakmai támogatást, ami Esztergom felemelkedéséhez szükséges lett volna. Romanek betévedt a papírok közé és eltűnt a város lakói elöl.

A város változatlanul élhetetlen és csúnya, lerobbant, alig történt olyan lépés ami a változás irányába mutatna. Abban, hogy Romanek alkalmatlan, látszik egy többpárti egyetértés, amit jól mutat az, hogy a legutóbbi testületi ülésen összesen három képviselő jelent meg a tizenötből, nem jelent meg a volt MSZP-s Nyíri Attila és a Jobbik képviselője Stámusz Andrea sem. Romanek politikai értelemben halott! A kérdés csak az,hogy mikor állítják ki róla a politikai halotti bizonyítványt, vagy mikor mond le.

Esztergom történelmi pillanata jöhet el, amikor a józan ész végre győzhet a klérus felett és egy olyan embert találhatnak a város élére, aki Hernádi hathatós támogatásával újra élhetővé teheti várost.

Hernádi csodát tett a MOL Rt-vel, jó lenne ha ezt Esztergomban is megismételné. Azt a huhogást ami az elmúlt időszakban személyével kapcsolatban történt át kell lépni, hiszen az események egy ekkora méretű vállalatnál nem egyediek, az azonban egyedi hogy Közép-Kelet Európában ezt a sikert eléri valaki. 


 

h i r d e t é s