h i r d e t é s

"Ez a troll nem először fenyeget és zaklat olyanokat, akik felemelik a szavukat a kormány ellen"

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

"Ez a troll nem először fenyeget és zaklat olyanokat, akik felemelik a szavukat a kormány ellen"

2018. május 09. - 07:25

 

De a mostani tette mindenen túltesz - Besúgó Béla diadala

Forrás: fedor.blog.hu

Egres Béla neve sokaknak ismerős lehet. Ő az a pécsi férfiú, aki rendszeresen fenyeget és zaklat olyanokat (sokszor hivatalos szervek nevében), akik felemelik a szavukat a kormány ellen, és mindezt előszeretettel fűszerezi magánéleti rágalmakkal. Szele Tamásnak a Huppa-n már egész cikkgyűjteménye van viselt dolgairól.

A magyar szélsőjobb fogadatlan pojácája, önkéntes mérvadója, aki már szélhámoskodott a Fidelitas, a CÖF és a Fradi-ultrák nevében is, hogy csak a nagyobb húzásait említsem. Ő egymaga a Jövő Generációja Egyesület, a Péleusz Nyelviskola és még sok minden. (...) Az a módszere, hogy létező szervezetek nevében intézkedik, főleg írásban, olyan nyolc-tíz állandó álnevet használ, plusz vezetőként a sajátját. Szervezett már békemenetet a CÖF tudta nélkül, hozott létre kormánypárti besúgómozgalmat a Fidelitas nevében, küldözgette a Fradi-ultrákat Tolnába-Baranyába, pontosabban Baranyába, Pécsre a diáktüntetések idején, fenyegette bezúzással írónő kötetét, rendelte el levélben az általános katonakötelezettséget és akart lányokat kopaszra nyíratni. De intézkedett ínséges időkben a BKV vezetése helyett is, ha nem jutott más.

De hát nem győzném sorolni, mi mindenben ludas már. Ha nem mindig a kormány nevében és a kormány mellett szélhámoskodna, már rég gumiszobában lenne a helye, ugyanis nézetem szerint csak félig csibész, félig inkább bolond, megszállott.

A gond az, hogy ez a troll egyre durvábbakat húz, hisz azt látja, következmények nélkül mindent megtehet.

Annak még nem volt valós következménye, hogy pár hónapja sorosbérencezve és személyeskedve nekiment egy természetjáró bloggernek, és magát a váci polgármesternek kiadva nemes egyszerűséggel kitiltotta a Dunakanyarból. Azt viszont már kevésbé volt vicces, amikor februárban sikerült a Facebook-nál letiltatniaegy időre a magyar internet legprogresszívebb macskája, Erzsébet Fenevadova gazdájának, Homonnay Gergőnek a hozzáférését. 

A mostani tette viszont mindenen túltesz. Feljelentésével elintézte ugyanis, hogy a rendőrség bevigye a tegnapi Kossuth téri demonstráció egyik szervezőjét Alkotmányos rend erőszakos megdöntésének vádjával!

Ő maga dicsekedett el vele a szokott stílusában:


Forrás: fedor.blog.hu

Hát, mint látni, itt aztán úgy kever mindent és mindenkit mindennel és mindenkivel, mintha a putyini titkosszolgálat dezinformációs részlegén kapott volna kiképzést (és még azon se csodálkoznék, ha véletlenül fején találtam volna a szöget). Előkerültek újra még a fentebb említett blogger elleni szánalmas hazugságok is, aktualizálva.

Maga a szervező csak ma tudott reagálni:


Forrás: fedor.blog.hu

Kádár alatt volt szokás bevinni nagyobb rendezvények, ünnepségek előtt bevinni a "gyanús személyeket" (Demszky Gábor tudna mesélni erről sokat), és akkoriban volt divat Alkotmányos rend erőszakos megdöntésének vádjával illetni azokat, akik kritizálják a rendszert. A rendőrség mai színvonalát minősíti, hogy hitelt adtak egy ilyen képtelen vádnak egy hivatalosan bejelentett békés tüntetés szervezőjével kapcsolatban. Persze miért ne tennék, amikor a kormány még a Terrorelhárítókat is be akarja vetni azokkal szemben, akik élni kívánnak az alkotmányos jogaikkal? És a kormányzati propaganda hazugságainak bűvöletében miért ne hihetné azt ez a beteg ember (mert hiszem, hogy az), hogy az ország érdekében cselekszik?

Miközben nem is tévedhetne nagyobbat. De ezt ő soha nem fogja megérteni.

 

Forrás: Kötöttségek nélkül


 

h i r d e t é s