h i r d e t é s

Fekete-Győr Gulyás Gergelynek: Csússzatok kijjebb a háborús bűnös Erdoğan fenekéből

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Fekete-Győr Gulyás Gergelynek: Csússzatok kijjebb a háborús bűnös Erdoğan fenekéből

2019. november 08. - 07:40

 

A Momentum elnöke szerint annak a kormánynak a nevében beszél a miniszter, amelyik orosz ügynököket engedett be az országba. - írja a hvg.hu.

Illusztráció: MTI Fotó: Krizsán Csaba

Fekete-Győr András válaszolt Gulyás Gergelynek, Miniszterelnökséget vezető miniszternek, aki a csütörtöki Kormányinfón román ügynöknek titulálta a Momentum Mozgalom elnökét. A Facebook posztjában azt írta,

Gergely, nem hallom, mit mondtok, úgy visszhangzik... Kicsit kijjebb csúsznátok a háborús bűnös Erdogan fenekéből? De csak miután kijjebb csúsztatok a kárpátaljai magyarságot háborúval veszélyeztető Putyinéból is...

Azt is hozzátette, mielőtt másokat ügynöközi, ne felejtse el, hogy az orosz ügynököket a Nemzetközi Beruházási Bankon keresztül Magyarországra és Európára eresztett magyar kormány nevében beszél.

Gulyás azért kezdett el román ügynöközni a Kormányinfón, mert Momentum vezetője Kolozsváron egy román elnökjelölt, Dan Barna mellett állt ki. A miniszter szerint az a nemzeti minimum, hogy Fekete-Győr az egyetlen magyar párt jelöltjét támogassa az elnökválasztáson.

hvg.hu


 

h i r d e t é s