h i r d e t é s

Felfüggesztett fogházra ítélték a kommentelőt, aki beszólt a Pestisrácok újságírójának

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Felfüggesztett fogházra ítélték a kommentelőt, aki beszólt a Pestisrácok újságírójának

2019. november 20. - 11:36

 

A szabad véleménynyilvánítás bajnoka a Pestisrácok azon örömködik cikében, hogy sikerült elitéltetniük egy 22 éves kommentelőt, aki egyébként tényleg vállalhatatlan hangnemben gyalázta a lap egyik munkatársát és újszülött gyerekét. - írja a merce.hu.

Illusztráció: varosikurir.hu

Először is írjuk le: az a komment amit a 22 éves fiatalember megengedett magának teljesen vállalhatatlan. Illetve nekem az a módszer se jön be, hogy ahogy a pestisrácok állítja a kommentelő azután jelent meg a pestisrácok szerzőjének Facebook-falán, hogy Czeglédy Csaba DK-s képviselő, belinkelte azt. De másodszorra oda kell tenni, ezért börtönbüntetés, még felfüggesztett és még fogház se kéne, hogy járjon.

Főleg, hogy ahogy ezt az esetet a pestisrácok leírja jogi abszurd. Egy darab komment miatt személy elleni erőszakkal fenyegetve elkövetett zaklatás miatt ítélte a Zirci Járásbíróság 6 hónap fogház büntetésre 2 évre felfüggesztve. A törvény tényállását és annak végrehajtását ismerve nem is értem, zaklatást egy kommentel hogyan lehet elkövetni, becsületsértés még talán oké lenne mint vád, de ez a büntetés egy kommentért teljesen abszurd lenne úgyis.  Meg hát tényleg abban az országban ítélnek zaklatásért el egy kommentelőt, ahol ez például zaklatott nők esetében nem sikerül annyira?

Ha igaz amit a helyzetről a Pestisrácok örömködő cikkében ír, akkor ez az a helyzet lehet, hogy a jogi képviselő nélküli, vagy maximum rossz kirendelt ügyvéddel védekező 22 éves srác és a kormánymédia csatájában lényegében becsicskult a bíróság.

De nem is ez a legabszurdabb a sztoriban, hanem az, hogy a kormánymédia örömködik, hogy egy 22 éves srácot eltudott ítéltetni egy komment miatt, hogy visszaélt a hatalmával, sőt nem csak örömködik, hanem bosszúért kiállt.

nekünk ugyanúgy ki kell használnunk a jogrendszer lehetőségeit, mint ahogy azt ellenfeleink teszik. Minden ilyen gazemberséget meg kell torolnunk a jog eszközeivel, hogy az ellenfeleink érezzék, nem tehetnek meg mindent.

Tényleg egy 22 éves ellenzéki idióta a pestisrácok ellenfele? Ez lenne az újságírás feladata, hogy rájuk lecsapjanak?

Meg tényleg a hazugságokkal uszító Pestisrácok az aki felháborodik az uszításon? Ha minden rólam leírt hazug cikk után bepereltem volna őket, tényleg milliókon ülnék a bankszámlámon. És akkor tegyük hozzá, hogy a tőlük érkező kommentelők, és nekem írt leveleket se mutatnám meg a gyerekeimnek.

Erkölcsi hullaszag levegője bűzölög a pestisrácok pincéjéből. Annak az erkölcsi hullának a szaga, amelyet az a test áraszt magából, amely kiszolgál egy pártállamot, hazugságokat terjeszt, uszít, majd utána felháborodik egy 22 éves srác kommentjén, és a szemét kitakarva leközli az arcát, a  keresztnevét és a lakóhelyét, miután elitlétette.

merce.hu


 

h i r d e t é s