h i r d e t é s

Fényszívekkel üzent a koronavírus ellen harcolóknak két budapesti szálloda

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Fényszívekkel üzent a koronavírus ellen harcolóknak két budapesti szálloda

2020. március 21. - 11:42

 

A hotelekben dolgozók több emeleten keresztül úgy hagyták égve a szobák lámpáit, hogy kívülről nézve szív alak rajzolódjon ki.

Fotó: Béres Márton / Népszava

Két hatalmas szív rajzolódott ki péntek éjjel a pesti Duna-parton lévő két szálloda, a Hotel Intercontinental és a Marriott falán. A hotelekben dolgozók több emeleten keresztül úgy hagyták égve a szobák lámpáit, hogy kívülről nézve szív alak rajzolódjon ki.

Először, még csütörtökön az Intercontinental épületén rajzolódott ki a fényszív. A cég Facebook-oldalán üzent angolul és magyarul:

Egy apró jel, amivel szeretnénk megköszönni mindazok kemény munkáját, akik ebben a nehéz időszakban önzetlenül segítenek. Köszönjük!

Az üzenetet a „reménysugár” (Light of Hope) hashtaggel tették közzé.

A Mandiner akkor megszólaltatta a cég marketingigazgatóját, Kutor Krisztinát, aki a lapnak elmondta, a nemzetközi szállodalánc ezzel a szívvel szeretné megköszönni mindazok fáradozását, akik a koronavírus elleni küzdelemben részt vesznek. Így a szív az orvosoknak, ápolóknak, bolti eladóknak és kamionsofőröknek is szól, és azoknak is, akik a bajba került turisztikai ágazat megsegítésén dolgoznak. (nepszava.hu)


Fotó: Népszava / Béres Márton

 

h i r d e t é s