fbpx Gajdics Ottó azt ordította Mészáros Lőrinc tévéjében, hogy fideszeseket bírálni rasszizmus | CIVILHETES

h i r d e t é s

Gajdics Ottó azt ordította Mészáros Lőrinc tévéjében, hogy fideszeseket bírálni rasszizmus

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Gajdics Ottó azt ordította Mészáros Lőrinc tévéjében, hogy fideszeseket bírálni rasszizmus

2017. december 21. - 14:53

 

Mert a fideszesek külön fajba tartoznak. - írja a b1.blog.hu.

Forrás: b1.blog.hu

Ez rasszizmus. Ilyet mondani, hogy valaki azért, mert a Fidesznek tagja volt, már nem lehet tisztességes elnöke az Állami Számvevőszéknek. Ez felháborító. Kikérem magamnak az összes fideszes nevében és az összes tisztességes magyar ember nevében ezeket az állításokat.

Ezt mondta az Echo TV Angard nevű műsorában Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője. Mind a lap, mind a tévé természetesen a Mészáros Lőrinc nevén lévő Orbán-birodalom tagja, és a - Gajdics fölötti - főnökségnek annyira tetszhetett a főszerkesztő megnyilvánulása, hogy a Facebookra külön kivágta a műsorból az inkriminált részletet:

Gajdics állításából vagy az következik, hogy nem ismeri a szó jelentését, miszerint a rasszizmus az eltérő (vagy annak vélt) emberfajtába (=rassz) tartozók hátrányos megkülönböztetése, és hogy tehát ő egy 

sötét tufa.

Vagy az, hogy Mészáros Orbán embere nagyon is tudja, mit jelent a szó, és akkor akkor ezzel tulajdonképpen beismerte, hogy a 

fideszesek más emberfajtába tartoznak, mint a többiek.

Gajdics egyébként arra reagált, hogy a politológus Tóth Csaba összefüggést vélt felfedezni Domokos László ÁSZ-elnök fideszes kötődése (1998-2010 között a párt országgyűlési képviselője) és a Jobbikot ért 662 millió forintos büntetése között. Gajdics szerint ezzel Tóth kétségbe vonta Domokos hozzáértését, rátermettségét és tisztességét, mire Tóth közölte, hogy nem vonja.

Pedig éppenséggel vonhatta volna, mivel ahogy a Jobbiknál független becsléssel állapította meg az ÁSZ a plakátkampány valós piaci értékekét, és azt vetette össze az elszámolásban szereplő adatokkal, úgy ezt megtehetné a Fidesz 2014-es kampányával is.

Illetve meg kellene tennie, de nem teszi, Domokos elnök azzal érvel, hogy nem jutott a tudomásukra olyan adat, ami miatt újra kellene kezdeni a 2014-es vizsgálatot. Ami

  • vagy hazugság,
  • vagy ők sem olvasnak újságot, mint az ügyészek.

A Fidesz érdekében való cselekvés a vád tárgya, nem a fideszes múlt. A fideszes múlt legfeljebb magyarázza, hogy miért nem tesznek semmit. Mert akkor alighanem másfélmilliárdra kellene büntetni az állampártot, az meg már hogy veszi ki magát mégis.

És ha már állampárt: Gajdics azt is sérelmezte, hogy

így éltem le az életemből 45 évet, hogy mindig kommunista volt minden egyes ilyen szervezetnek a vezetője.

Ami persze csak utólag lehet sérelem, tekintve, hogy Gajdics maga is vonalas kommunista volt: a nyíregyházi főiskola utolsó KISZ-titkára.

De mindegy, csak legyen egy állampárt, akit szolgálni lehet. És aki szintén az állampártot szolgálja, az elvtárs, akit minden körülmények között meg kell védeni, még ha minden látszat ellene szól is. Mert aki bedől a tényeknek, az rasszista, és kész. Mert csak.

b1.blog.hu


 

h i r d e t é s