h i r d e t é s

Gulyás Gergely megérti, hogy inkább a távozás mellett döntött a helyettese

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Gulyás Gergely megérti, hogy inkább a távozás mellett döntött a helyettese

2023. március 28. - 09:54

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter sajnálattal, de megértéssel vette tudomásul Fürjes Balázs miniszterhelyettes lemondását, aki március végével távozik a tárcától.

Fürjes Balázs és Gulyás Gergely - Forrás: Gulyás Gergely Facebook oldala

A miniszter sok sikert kívánt Fürjes Balázsnak jövőbeli megbízatásai ellátásához, egyben köszönetet mondott az elmúlt 5 év közös munkájáért. Fürjes Balázs a Miniszterelnökség államtitkáraként és miniszterhelyetteseként a kormányzati munkában és a fővárosért végzett tevékenysége során az elmúlt fél évtizedben múlhatatlan érdemeket szerzett. Április elsejétől a tárca parlamenti és stratégiai államtitkársága összevontan fog működni. A Miniszterelnökség miniszterhelyettese Panyi Miklós jelenlegi stratégiai államtitkár lesz.

"A mai napon, megköszönve a bizalmat és a közös munkát, új feladatok vállalásáról és a miniszterhelyettesi megbízatásról való lemondásról egyeztettem Gulyás Gergely miniszter úrral. Áttekintve a helyzetet miniszter úr elfogadta: lemondok államtitkári megbízatásomról és más területen folytatom a munkát" - jelentette be hétfőn Facebook-oldalán Fürjes Balázs. (mfor.hu)