h i r d e t é s

Gulyás Mártonék lépre csalták az MTVA-t – Híradójukba keresnek fideszes nyugdíjasokat

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Gulyás Mártonék lépre csalták az MTVA-t – Híradójukba keresnek fideszes nyugdíjasokat

2019. augusztus 27. - 08:18

A médiamanipuláció nem újdonság. Különösen Magyarországon nem az. Mindenki, akinek egy aranyhal képességeit meghaladó intelligencia jutott osztályrészül pontosan tudja, mennyire szerettek élni ezzel az eszközzel a szocializmus és a kommunizmus idején is.

A kép illusztráció! - Forrás: alfahir.hu

Hiszen mindenki tudta, hogy kurva nagy szar van, a híradó mégis örömünnepként tüntette fel nyomorunkat. A 2010-es kormányváltást követően ügyes kamera beállításokkal igyekeztek jelentéktelenné tenni az ellenzéki tüntetéseket, mintha nem is lenne akkora az érdeklődés az aktuális probléma iránt, mint amilyen egy Békemenet esetében. Persze az egyszerű ember, pláne, ha az az ő kis világának jobban megfelel, inkább hiszi el a kormány hazugságait, mint a kényelmetlen igazságot, miszerint valami nagyon nincs rendben ebben a nyomorult országban.

Gulyás Márton és a partizán csapata jó érzékkel csapott le a közelgő önkormányzati választásokra. Nem véletlenül ugyanis birtokukba jutott egy belső levelezés, feladója az MTVA munkatársai közt nem szereplő Hóbor Katinka, aki érdekes kéréssel fordult a címzettekhez. Mindezt változtatás nélkül idézzük:

Sziasztok!

Gulyás Gergely ma a Kományinfót bejelentette, hogy szeptember 30.-ig minden nyugdíjas kap 9000 forint értékben rezsiutalványt, amelyet víz illetve gáz tartozásra költhetnek 2020 márciusig.

SZERETNÉNK, HA TALÁLNÁTOK EGY  – KÉT NYUGDÍJAST, AKI ELMONDANÁ, HOGY N ÖRÜLNI FOG ENNEK, HISZEN ŐSZTŐL JÖN A FŰTÉS SZEZON ÉS MILYEN JÓL FOG JÖNNI NEKI EZ A PÉNZ, ENNEK TÖRLESZTÉSÉRE.

Kérünk hozzá képeket, ahol éppen használja a vizet és a gázt is!

+atm: ált mennyit költ rezsire ősszel, télen

+szinkron

AKI TALÁL ILYEN SZÓLJON! kérlek nézzetek utána nagyon fontos!

Egyéb kérés is volt, amiben a méhészeknek kellene annak örülniük, hogy a kormány hatalmas támogatást ad nekik.

Külön pikantéria, hogy ezek után felhívták Hóbort, aki megerősítette, valóban keresnek a ilyen „anyagindítókat”.

Jó, mert szerintem még hatszor elő fogjuk húzni ezt a dolgot. Főleg mielőtt kiküldik. Meg amikor kiküldik, meg amikor megérkezik, szóval ezt tartsd talonban.

Miközben a nyugdíjasok nevetséges aprón kénytelenek tengődni – ami azért se lehet csoda, mert aktív éveikben is alamizsnáért robotoltak – 9000 forinttal annyival lesznek beljebb, hogy azt senki nem érzi meg.

Ilyen, amikor az MTVA híradás címén tart Andersen szakkört.