h i r d e t é s

Gyöngyösi és Ujhelyi is reagált a brüsszeli orgián kapott magyar EP-képviselő hírére

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyöngyösi és Ujhelyi is reagált a brüsszeli orgián kapott magyar EP-képviselő hírére

2020. december 01. - 17:58

 

A brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka Brüsszelben.

A Fidesz EP-képviselőcsoportja - Forrás: dr. Ujhelyi István / Facebook

Belga lapok szerint az orgián huszonöten vettek részt, főleg férfiak, köztük több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is. A HLN úgy tudja, hogy egy azóta lemondott magyar EP-képviselőről van szó, és meg is nevezte Szájer Józsefet. Később aztán törölte a fideszes politikus nevét, de a cikk alapján továbbra is azonosítható, mivel megemlítik, hogy 1994 és 2002 között a párt parlamenti frakcióvezetője volt.

A rendőrök állítólag drogot is találtak a helyszínen, ahonnan a magyar képviselő a beszámolók szerint az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de elkapták a rendőrök. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.

Szájer József vasárnap mondott le európai parlamenti mandátumáról. A 24.hu elérte a politikus  sajtósát , aki azt mondta, a vasárnapi hivatalos nyilatkozat van érvényben, további információkat nem adnak a képviselő lemondásával kapcsolatban. Szájer a Magyar Hangnak azt mondta, hamarosan közleményt ad ki. - ez azóta megtörtént

Reagált viszont Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-képviselője, aki ezt írta a Facebookon:

"Nincs két Fidesz – Borkai és Kaleta után újabb fideszesről derült ki dicstelen módon, hogy ő bizony azokat a pártja által annyit emlegetett keresztény-konzervatív erkölcsöket magára mégsem tartja kötelezőnek. Miközben ugyanis Belgiumban Európa legszigorúbb korlátozásai vannak érvényben, a véletlenül éppen tegnap lemondott Szájer József fideszes EP-képviselőt a hétvégén azon kapta a rendőrség, hogy egy 25 fős, főleg férfiakból álló drogos orgián vett részt. Íme, ez a Fidesz a maga teljes valóságában. Drogosok és orgiázók hazug és korrupt gyülekezete, akik nap mint nap a szemünkbe hazudnak. És ha ez a mostani lebukás csak az utolsó lenne a sorban…"

Ujhelyi Isván MSZP-s EP-képviselő a Fidesz vasárnapi búcsúszavait idézte fel. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s