fbpx Gyurcsány Ferenc pártjának tagjáról felvételek bizonyítják, hogy ő zsarolta meg Borkai Zsoltot? | CIVILHETES

h i r d e t é s

Gyurcsány Ferenc pártjának tagjáról felvételek bizonyítják, hogy ő zsarolta meg Borkai Zsoltot?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyurcsány Ferenc pártjának tagjáról felvételek bizonyítják, hogy ő zsarolta meg Borkai Zsoltot?

2019. november 24. - 06:02

 

Az RTL híradó mai adása előtt kirakott anyag szerint több hangfelvétel van a birtokukban a Borkai videó és Póczik József kapcsán.

Forrás: M1 / youtube

Az RTL Klub Híradójának birtokába jutott több olyan a Borkai-ügyhöz kapcsolódó hangfelvétel, amit titokban rögzítettek. Készítőjük szerint ezeken Póczik József, volt válogatott labdarúgó beszél a Borkai Zsoltról készült intim fotókkal kapcsolatban arról, hogy 10 millió forintot kért Rákosfalvy Zoltántól az anyagokért cserébe.

A hangfelvételeket Rákosfalvy embere, Puska Péter, volt győri focista készítette. Erről ő maga beszélt, amikor az RTL Klub megkereste. Azt is elmondta, augusztusban többször is megkereste őt telefonon Póczik József.

Az egyik felvételen ez a párbeszéd hangzik el állítólag Puska és Póczik között:

– Jó, és mi a pénz, amit kér érte?
– Hát az a tízes, amit beszéltünk.
– Tízmillió, jó. És a fényképeken kívül előjött, hogy van egy pár perces videó is.
– Igen, igen, azt is mondta, de hát, figyelj ide, jobb minél előbb rendezni vele, mert tudom, hogy milyen labilis a faszi. Én őt ismerem, de találkozni nem. Én is csak ilyen közvetítőn keresztül vagyok vele.

Egy másik felvételen a következő párbeszéd hallható:

– Akivel te kapcsolatban vagy, abba megbízol 100 százalékig.
– Így van. Az ugyanannyi, mintha én mondanám a Zolinak, hogy ebből több nem létezik semmi, nem lesz, hogy holnapután megint a f888szom tudja kinek adtak ebből valami lóvét vagy kinek nem. Itt más olyan nem létezik, hogy valaki ebből pénzt akarna kérni még legközelebb.
–Vagy te, van ez a közvetítő, akiben 100 százalékig megbízol és az tartja kézben ezt a csávót, akinél vannak a felvételek.
– Igen, így pontosan, pontosan. Annyit mondott, hogy hétfő két óra, döntsék el, hogy mit akar, mit nem, ehhez viszont halvány fingom nincs.
– Egy a lényeg, neki kell a tízmillió hétfőn kettőig, ha nem kapja meg akkor te is kiestél.
– Hogy mit csinál vele, én azt nem tudom.

Ezek a felvételek bizonyítják, hogy Póczik József, Gyurcsány Ferenc pártjának jelöltje, zsarolta meg Borkai Zsoltot, Győr volt polgármesterét.

A felvételeken Póczik azt állítja: hogy van ő, van egy második személy, aki megkereste őt, hogy közvetítsen. Ez az ember tartja kézben a felvétel tulajdonosát. A felvétetelekért végül nem fizettek Borkai Zsolték, Póczik a hangfelvétel előkerülése óta nem elérhető.

Zelenka Dóra / 888.hu


 

h i r d e t é s