h i r d e t é s

Gyurcsány választási csalást kiált! Így veri szét az előválasztást, ha nem neki tetsző eredmény születik!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Gyurcsány választási csalást kiált! Így veri szét az előválasztást, ha nem neki tetsző eredmény születik!

2019. június 25. - 12:54

 

Lételeme a manipuláció! Ha nem ismerném Gyurcsányt még be is dőlnék neki!

Forrás: Gyurcsány Ferenc / Facebook

Gyurcsány a 90-s évek vége óta nem törekszik másra, mint arra, hogy ő legyen a legnagyobb politikai párt vezetője, és a saját szempontjai szerint újraépítse vagy reorganizálja Magyarországot. A sikert egyedül és kizárólag saját maga akadályozta meg, azzal, hogy nem tudott és nem tud rendet tenni a fejében. A vitathatatlanul kiváló képességei állandóan összeütközésbe kerülnek a narcisztikus személyiségével. Igazi, szinte legyőzhetetlen hordószónok, akinek a fantáziája akár két utcával is előbbre jár, mint a realitás, képtelen stratégiában gondolkodni, neki csak és kizárólag a pillanat kell, a megálmodott, vagy akár realizált, de mindenképpen róla szóló pillanat!

 Sugárzó a személyisége, amely nem nélkülözi, sem a pszichopata, sem pedig a szociopata attitűdöket, fűszerezve némi, időszakonként több alkohollal.

2004-ben mikor megbuktatta Medgyessy Pétert, még nem hazudott, hiszen azt mondta, nem fog kormányozni csak kampányolni, az eredmény ismert! Megnyerte a 2006-s választást, majd szeptemberre elhagyta közel 1 000 000 szavazó, mert röpke pár hónap alatt kiderült, hogy csak kampányolni tud, de képtelen kormányozni!

Élete szerencséje az öszödi beszéd, mert mögé bújva, az alkalmatlanságát, üldöztetésre fordította, úgy tett mintha nem ő kormányozna. Mikor berobbantak a tüntetések, először óvatosan, majd egyre szisztematikusabban mondogatta, hogy mindenért az MSZP politikusai a felelősek, ő tenné a dolgát, csak megakadályozzák. 2006.08.01. már így írnak a tevékenységéről: Gyurcsány-csomag: drámai életszínvonal-csökkenés. https://infostart.hu/gazdasag/2006/08/01/gyurcsany-csomag-dramai-eletszinvonal-csokkenes-61360

 Gyurcsány már ebben az időszakban tudta, hogy egyénileg tud csak menekülni, mert a politikai közösséget, amelyik az „életét” rábízta, képtelen kivezetni az általa előidézett válságból. Emiatt ragadtatta magát arra az ordas nagy hazugságra, hogy  őt gáncsolták, akadályozták, miközben, senki, semmiben nem akadályozta, csak egyedül az alkalmatlansága.

Emlékezzünk a 12 pontjára, 2005 12.01. https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/gyurcsany_ujabb_12_pontja_szocialis_internet_keves_ujdonsag.272127.html , majd a 48 pontjára,2007 09.10. https://www.portfolio.hu/gazdasag/mire-keszul-a-kormany-itt-van-gyurcsany-48-pontja.87664.html , senki sem tud egyetlen pontot idézni belőle! Három év alatt nem túl polgári módszerekkel felszámolta az SZDSZ-t, az által, hogy alkalmatlan vezetőt nevezetesen Kóka Jánost protezsálta a politikai párt elnöki székébe. Kóka elvette, -Gyurcsány kívánságára-, az SZDSZ szakértelmének még a látszatát is, sőt nevetség tárgyává tette az elhíresült pannon pumával. „2005. szept. 19. - “Ha Szlovákia azt mondja, hogy ő a tátrai tigris, akkor Magyarország a pannon puma” – jelentette ki a miniszter a Frankfurter Allgemeine ...”

Mire megérkeztünk 2009-10-re már egy szétvert, szétesett, irányításra és a társadalom befolyásolására képtelen „korrupcióval, a Fidesz által lespriccelt” politikai massza volt a parlamentben. A Gyurcsány által még lejáratot miniszterelnök kereséssel, megérkezett Bajnai, aki a feljelentésekkel, és a 13. havi nyugdíj és fizetés elvonásával szívtájon bökte az MSZP-t. Az agónia a napokban teljesedik ki. Gyurcsány eladott egy ellenzéki vereséget az EU Parlamenti szavazás kapcsán győzelemnek, (az ellenzéknek eggyel kevesebb helye van a parlamentben), innen startolva, megkavarta az előválasztást, behozva Kálmán Olgát, Simicska kiszolgálóját.

A hazugságot folytatva, most választási csalást kiállt, mert így tudja ellehetetleníteni az előválasztást, ha nem neki tetsző eredmény születik!


 

h i r d e t é s