h i r d e t é s

Halálra fagyott egy 43 éves hajléktalan férfi Nagykanizsán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Halálra fagyott egy 43 éves hajléktalan férfi Nagykanizsán

2020. november 23. - 06:27

 

Ő a most kezdődő hideg időszak első hajléktalan áldozata.

A kép illusztráció! - Forrás: MTI

Nem élte túl az első fagyos éjszakát egy hajléktalan, aki Nagykanizsán egy bevásárlóközpont közelében hűlt ki – számolt be róla az ATV Híradó

A nagykanizsai Róka József készített fotókat a helyszínen szombaton délután, amikor már rendőrök helyszíneltek egy bevásárlóközpont mögötti területen. Elmondása szerint éjjelente arrafelé többen is szoktak aludni. 

A hajléktalan férfi augusztusban járt utoljára a nagykanizsai hajléktalanszállón. Három napot töltött akkor ott, majd teljesen eltűnt az ellátórendszer látóteréből. A 43 éves áldozat kapcsán az intézmény vezetője elmondta, ők mindenkit próbálnak rábeszélni arra, hogy kérjenek tőlük segítséget.

"Mindenkit, egyenként, kivétel nélkül, akivel kapcsolatban van a szociális segítő szolgálat, mindenkit behívunk, mindenkinek elmondjuk, hogy milyen lehetőségei vannak. Nálunk bőven van hely az éjjeli menedékhelyen" – nyilatkozta Szőke Rozália intézményvezető.

Szombatra virradó éjjel Nagykanizsán is fagypont alatt volt a hőmérséklet. A nagykanizsai szállóra bárki bemehet, ráadásul ott nem kérnek negatív tesztet sem attól, aki jelentkezik. A csatorna megjegyezte, hogy a 43 éves férfi a most kezdődő hideg időszak első hajléktalan áldozata. (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s