fbpx “Hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos"? - Az oktatás tönkretétele a legnagyobb létező hazafiatlanság! | CIVILHETES

h i r d e t é s

“Hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos"? - Az oktatás tönkretétele a legnagyobb létező hazafiatlanság!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

“Hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos"? - Az oktatás tönkretétele a legnagyobb létező hazafiatlanság!

2018. június 06. - 16:51

 

Simicskó Istvánt, a volt honvédelmi minisztert "hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztossá" nevezte ki Orbán Viktor. 

Illusztráció: 168ora.hu

Ebből nyilvánvaló, hogy nem az a cél, hogy a gyerekeink tanult, kritikusan gondolkodó, a világot értő és abban a saját helyüket megtaláló felnőttek legyenek, hanem hogy “hazafias" és “nemzeti" felnőttek legyenek, ami az Orbán-kormány alatt egyet jelent a Fidesz-szavazóvá neveléssel.

A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz ideológiai átnevelőtábort akar csinálni az iskoláinkból!

A DK szerint az iskolában nem pártideológiát, hanem tudást kell átadni, hogy a gyerekeink megállják a helyüket a munkaerőpiacon. Szégyen, hogy az Orbán-kormány alatt a magyar gyerekek negyede funkcionális analfabétaként jön ki az iskolából, az idén érettségizők fele pedig külföldön akar továbbtanulni.

A kormány az ország jövőjét vette el az oktatás szétverésével. A DK szerint az oktatás tönkretétele a legnagyobb létező hazafiatlanság, úgyhogy először Orbánnak kellene bizonyítania hazafiságát!

Vadai Ágnes
alelnök, frakcióvezető helyettes 
DK

os.mti.hu


 

h i r d e t é s