h i r d e t é s

Házak közé zuhant Pakisztánban egy utasszállító

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Házak közé zuhant Pakisztánban egy utasszállító

2020. május 22. - 14:51

 

Szemtanúk szerint a repülőgép rövid ideig körözött a házak fölött, ezután csapódott be a Dzsinnah nemzetközi repülőtér melletti sűrűn lakott negyedbe.

Forrás: Al Jazeera

A fedélzeten több mint 100-an voltak. A mentőalakulatok a helyszínre érkeztek, a környéket lezárták.

Nem sokkal a landolás előtt lakónegyedre zuhant egy utasszállító repülőgép pénteken a pakisztáni Karacsiban, a fedélzeten több mint 100-an voltak – jelentette be a pakisztáni polgári repülési ügynökség. Abdusz-Szattár Hokar, az ügynökség szóvivője az MTI összefoglalója szerint azt mondta, a pakisztáni légitársaság A320 típusú gépének a fedélzetén hétfős legénység, valamint 99 utas tartózkodott a szerencsétlenség idején.

A Reuters hírügynökség – szintén pakisztáni hivatalos forrásokra hivatkozva – azt közölte, hogy a a legénység nyolcfős volt. A gép Lahorból tartott a dél-pakisztáni Karacsiba, amikor a baleset történt.

Az orvosok és a tűzoltók mellett a helyszínre érkezett a hadsereg több alakulata is, elkezdődtek a mentési munkálatok. Az orvosok és a tűzoltók mellett a helyszínre érkezett a hadsereg több alakulata is, elkezdődtek a mentési munkálatok. (MTI) / nepszava.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s