h i r d e t é s

Hont András: Emberek Orbán Viktor életét élik a sajátjuk helyett

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Hont András: Emberek Orbán Viktor életét élik a sajátjuk helyett

2022. november 19. - 07:32

Az ATV Öt című műsorában is a kedden, lengyel területre csapódott bombáról beszélgettek az adás első részében a vendégek.

Hont András - Forrás: ATV/Youtube

Ceglédi Zoltán politikai elemző arra hívta fel a figyelmet, hogy „lényegében a harmadik világháború megelőzésének a jele az volt, hogy nem az történt, amire ilyenkor az ember a sajtótól számítana, hogy azonnal ott van a címlapon ennek a két embernek a fotója”. Majd azzal folytatta, hogy azt látja,

megmozdult valami olyan felelősségtudat sokakban,

akik döntéshozók e tekintetben, hogy a legelején eltekerték annak a lehetőségét, hogy a címlapokon kitörjön egy világháború. (...)” – húzta alá.

„Rezgett a léc! Most először voltunk úgy a szakadék szélén, hogy egy kis lökés is elég lett volna ahhoz, hogy belezuhanjunk, és úgy néz ki, hogy ez egyelőre nem történt meg” – zárta gondolatmenetét Ceglédi.

Vona Gábor az elhangzottakra úgy reagált, hogy „valahol isteni szerencse, hogy ez a szerencsétlenség csak most következett be a lengyel határ mentén”. Majd rámutatott, hogy azt kellene megvizsgálni, hogy kinek az érdeke az eszkaláció.

Vannak emberek, akik mindenben Orbán Viktort képesek egyedül látni

A műsor első felének végén az emberi életek fontosságáról beszélgettek a jelenlévők, belehelyezve azt a háborús konfliktusba. Ceglédi kijelentette, hogy „beleragadtunk abba a médiahazugságba, hogy minden emberélet számít. Pedig ez korántsem igaz.”

A műsor második felében Hont András azt hangsúlyozta a témához kapcsolódóan, hogy 

vannak emberek, akik mindenben Orbán Viktort képesek egyedül látni. Sajnálatos módon a magyar értelmiség 90 százalékával egybevág ez a kör.

Emberek egyszerűen Orbán Viktor életét élik a saját életük helyett” – húzta alá a publicista. (mandiner.hu)

Az említett beszélgetésrészlet a műsor első felében hangzott el:


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky