h i r d e t é s

Horgas Eszter: Nem tehetek róla, hogy jó nő vagyok

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Horgas Eszter: Nem tehetek róla, hogy jó nő vagyok

2015. december 23. - 09:12
1 komment

 

Erotikus vershez hasonlítja a ruháit Horgas Eszter. A fuvolaművész nem hagyja, hogy szépsége háttérbe szoruljon a tehetsége mellett.

Fotó: Bors

Aranyszőke tincsek, elbűvölő mosoly, elegáns estélyik és dekoratív dekoltázs – Horgas Esztert mindenki a csinos fuvolaművészként ismeri, ám az RTL Klub tehetségkutatójának köszönhetően ezúttal a külsejére került nagyobb hangsúly - írja a Bors. Esztert egy cseppet sem zavarja, hogy merész ruháinak köszönhetően gyarapodott a férfiakból álló rajongóinak száma, de sokszor még ma is értetlenül áll azelőtt, hogy attraktív megjelenése sokakból irigységet vált ki.

– A munkám során sokszor találkozom irigységgel. Mikor a teltházas Arénában bemutattuk a Carment, majd a Grammy-díjas gitárvirtuózzal Al Di Meolával készítettem Cd felvételt, ami két hét alatt platina lemez lett, sokan híresztelték, hogy a szépségem miatt szeret velem dolgozni Meola. Akkor nagyon bántott ez a dolog, de ma már edzettebb vagyok és kevésbé foglalkozom az irigyeimmel. Kézenfekvő, hogy vannak, akik nehezen hiszik el, hogy a hangszeres tudás párosulni tud a nőies külsővel – magyarázta Eszter.

– Ezek az emberek nem jutnak el a koncertjeimre, csak véleményük van rólam.

– A Zeneművészeti Akadémián azt mondták, hogy vigyázzak, nehogy a külsőm vigye el a figyelmet, a hangszeres tudásomról. Én azt gondolom, hogy ha valaki színpadra áll, ott látványt is képvisel. A “tündérkirálylányos” ruháim maximálisan tükrözik a személyiségem. A szekrényemben lévő 38 darab estélyi számomra olyan, mint egy erotikus vers vagy festmény. Finoman hangsúlyozzák a nőiességem, olyanok, mint azok a darabok, amiket játszom, olyanok, amikben jól érzem magam. Ezek a ruhák éppen úgy beszélnek , mint a hangok, mint a fuvolám – mondja a Hungary’s Got Talent zsűritagja, aki abban hisz, hogy nem a kotta mögé kell elbújnia egy művésznek, hanem teljes élményt kell adni a közönségének.

 

borsonline.hu


 

h i r d e t é s