h i r d e t é s

Hozzák nyilvánosságra a focira költött tao-pénzek sorsát!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Hozzák nyilvánosságra a focira költött tao-pénzek sorsát!

2018. június 19. - 15:52

 

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy hozza nyilvánosságra, a futballklubok mire költötték a nekik ítélt tao-pénzeket.

Forrás: 24.hu Fotó: Karancsi Rudolf

Az ellenzéki párt elnökségi tagja keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelt: Orbán Viktor a magyar futball ügyében is elbukott. Amíg a világbajnokságon Izland bizonyítja, hogy árucsomagolókkal és fogorvosokkal is lehet sikereket elérni, addig Magyarországon "százmilliárdokból épült le teljesen a magyar futball" - jelentette ki Ráczné Földi Judit.

Úgy folytatta: a miniszterelnök korábban azt ígérte, hogy az akadémiai rendszer miatt évente nyolcvan tehetséges magyar fiatal kerül majd a felnőtt csapatokhoz, és ebben a felcsúti Puskás Akadémia fog az élen járni, ehhez képest a Felcsútban a tavalyi szezonban összesen egyszer játszott fiatal magyar focista, ő is csak 26 percet.

A "felcsúti futballhazugság" lebukott, mert kiderült, hogy a Puskás Akadémiának egyetlen tehetséget sem sikerült kinevelnie annak ellenére, hogy az egyesület "húszmilliárd forint közpénzt égetett el" az elmúlt években

- hangoztatta a DK-s politikus.

(MTI)


 

h i r d e t é s