h i r d e t é s

Hűvös reggelekre ébredünk, de még várat magára az igazi ősz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Hűvös reggelekre ébredünk, de még várat magára az igazi ősz

2018. október 16. - 06:02

 

A héten is folytatódik a vénasszonyok nyara. A hűvös, helyenként párás, ködös reggeleket követően gyorsan melegszik a levegő és délutánonként 20 fok felett alakulnak a hőmérsékletek. Csapadék továbbra sem várható. - írja az idojaras.hu.

Kedden délelőtt a napsütést főleg a Dunántúlon zavarhatják fátyolfelhők. Csapadék nem lesz. Délután a napsütés mellett középen kevesebb, nyugaton időnként több fátyolfelhő jelenik meg, csapadék nem várható. Napközben megélénkül a keleti, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 24 fok között alakul.

Orvosmeteorológia

Nagy a hőingás: vérnyomás-ingadozás lehet. Kedden is elkerülnek bennünket az időjárási frontok. - írja a meteoklinika.hu.

A hűvös, párás reggelt követően a sok napsütés hatására gyorsan melegszik a levegő , ettől azonban ingadozhat a vérnyomása!

Kedden továbbra sem kell fronthatással számolni, délelőtt erőteljes melegedés várható. A hajnal többfelé hűvösnek, párásnak ígérkezik, emiatt fennáll a megfázás veszélye. Napközben erőteljesen felmelegszik a levegő, a 20 fokot is meghaladhatja a hőmérséklet. Az erőteljes melegedés leginkább az idősek és a krónikus betegeket veszélyezteti.

idojaras.hu

 


 

h i r d e t é s