h i r d e t é s

Idős házaspárt fosztottak ki Szegeden

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Idős házaspárt fosztottak ki Szegeden

2015. október 15. - 10:43
0 komment

 

Az eladásra hirdetett gépjármű iránt érdeklődtek, és felajánlották, hogy hazaviszik a sértettet otthonába.

A nyugdíjas pár megtakarított pénzét vitték el a gyanúsítottak.A három férfi 2015. október 5-én Szegeden, a Debreceni utcában szólította meg a sértettet, mikor az kilépett a gyógyszertárból. A gyanúsítottak az idős asszony férje által eladásra hirdetett gépjármű iránt érdeklődtek, és felajánlották, hogy hazaviszik a sértettet otthonába. Ott vásárlási szándékot színlelve felmentek a lakásba, majd a néni figyelmét elterelve, magukhoz vették az idős házaspár megtakarított pénzét és távoztak - írja a Délmagyar.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, melynek eredményeként néhány órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével három kaposvári férfi gyanúsítható megalapozottan. Ellenük országos elfogatóparancsot bocsátottak ki a szegedi nyomozók.

H. László, H. Jenő és B. Dezső 2015. október 14-én önként jelentkezett a Szegedi Rendőrkapitányságon, miután értesültek arról, hogy a rendőrök országszerte keresik őket. A nyomozók csoportosan elkövetett kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a három férfit. Kihallgatásukat követően őrizetbe vették a gyanúsítottakat és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

 

delmagyar.hu (Címlap: A kép illusztráció!)


 

h i r d e t é s