fbpx Indítson vizsgálatot az ÁSZ a kormány Fidesz-propagandát népszerűsítő plakátkampánya miatt! | CIVILHETES

h i r d e t é s

Indítson vizsgálatot az ÁSZ a kormány Fidesz-propagandát népszerűsítő plakátkampánya miatt!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Indítson vizsgálatot az ÁSZ a kormány Fidesz-propagandát népszerűsítő plakátkampánya miatt!

2019. február 20. - 16:11

 

A Liberálisok felkérik az Állami Számvevőszéket, hogy tiltott pártfinanszírozás gyanújával indítson vizsgálatot a kormány újabb Brüsszel-ellenes plakátkampánya miatt.

Forrás: Facebook

Szeretnénk, ha az ÁSZ végre nemcsak az ellenzéki pártok, hanem a Fidesz kampányra fordított költéseivel is foglalkozna.

A Liberálisok szerint a Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét és Soros Györgyöt ábrázoló plakátok a Fidesz választási érdekeit szolgálják, hiszen a kormánypárt EP-kampánya nyíltan a Brüsszel elleni uszításról szól. A magyar kormány közpénzből finanszírozza a Fidesz Brüsszel-és Soros-ellenes propagandáját, ami felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy miközben az ÁSZ minden létező ellenzéki pártot megbírságolt, a Fideszre eddig egyetlen forint bírságot sem szabott ki.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy Domokos a Fidesz korábbi frakcióvezető-helyetteseként évek óta tétlenül nézi, hogy egykori pártja törvénysértő módon, százmilliárdos tételben költi az adófizetők pénzét saját magára és a gyűlöletkeltő propagandára.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az ÁSZ elnöke fideszes megrendelésre minden eszközt megragad arra, hogy ellehetetlenítse az ellenzék működését. Legyen vége ennek! Felszólítjuk az ÁSZ-t, hogy indítson vizsgálatot a kormány Fidesz-propagandát népszerűsítő plakátkampánya miatt!

Magyar Liberális Párt - Liberálisok


 

Kommentek

h i r d e t é s