h i r d e t é s

Intelligens kontaktgrill a magyar háztartásokba

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Intelligens kontaktgrill a magyar háztartásokba

2023. június 26. - 18:40

Az önfeledt nyáresti grillezések ideális eszköze lehet a Sencor újdonsága, a SBG 6238BK kontakt grill. A készülék kezelését nagyméretű színes LCD-kijelző teszi felhasználóbaráttá. 

A japán gyökerekkel, ámde már európai központtal rendelkező márka így a lehető legmodernebb technológiát biztosítja a nyári kerti partikhoz.

A készülék egyáltalán nem foglal sok helyet összecsukott állapotban, mivel 38 cm széles, 18,5 cm magas és 32 cm mély. A lekerekített szélekkel rendelkező grill tetszetős dizájnnal büszkélkedhet. Kimagasló mobilitást biztossít, mivel szükség esetén könnyedén és egyszerűen mozgatható a konyha és a kert között, hiszen mindössze 6 kilogrammot nyom.

„Ennél is fontosabb azonban, hogy háromféle állásban működtethető. Használható teljesen összecsukva, ilyenkor a hússzeletek mindkét oldala egyszerre sül meg. Teljesen kinyitott állapotban is üzemeltethető, olyankor viszont jóval több hozzávaló grillezhető vele egyi időben. Mindemellett melegszendvicsek, illetve paninik készítésére is kiválóan alkalmas.” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának termékmenedzsere.

A készülék kezelését a nagy méretű LCD kijelző könnyíti meg. A képernyőn nyolcféle program érhető el, így a felhasználók akár fagyasztott élelmiszerek kiolvasztására, továbbá szalonna, csirke, virsli, kolbász, steak és halsütésre, valamint hamburger hús készítésére is használhatják. A kézi beállítással pedig tetszőlegesen választhatják meg a grillezési időt és a hozzá tartozó hőmérsékletet. A programok közötti lépegetés a készülék elején található forgókapcsolóval lehetséges.

A Sencor új intelligens kontaktgrilljénél kiváló minőségű tapadásmentes anyagból készült grill sütőlapok biztosítják az egyenletes grillezést. A sima felületűn zöldségek, tojások, bacon szeletek vagy különféle péksütemények készíthetők, a bordázott felület pedig ideális lehet a húsok, halak, sajtok, vagy kolbászok sütésére. A harmadik generációs, beépített fűtőszálak pedig lehetővé teszik, hogy a grillezendő ételek a lehető legegyenletesebben süljenek át.

„A sütögetések alkalmával keletkező zsiradék a speciális, kihúzható cseppgyűjtő tálcában gyűlik össze, így felhasználóknak nem kell félniük attól, hogy azok esetleg idővel megjelennek a készülék oldalán” – hívta fel a figyelmet Lucza András. Nem csak a csepptálca, hanem a sütőlapok is elmoshatók a mosogatógépben, nagyban megkönnyítve ezáltal a készülék tisztán tartását.

 

A Sencor az új kontaktgrill esetében is figyelmet fordított a biztonságos használatra. A készülékbe számtalan biztonsági funkció került beépítésre, úgy például, mint a túlmelegedés elleni védelem. A készülék hideg érintésű fogantyúkkal rendelkezik, amelyek működés közben sem melegednek át. A csúszásmentes talpak pedig maximális stabilitást nyújtanak a grillnek.

Az SBG 6238BK minden fontos jellemzővel fel van vértezve annak érdekében, hogy az ételek pontosan a felhasználók igényeinek megfelelően készüljenek el. A Sencor így támogatja a minél teljesebb kulináris élvezetek megvalósítását a magyar háztartásokban.