h i r d e t é s

Ismert pedofillal fotózkodott a fideszes Szijjártó

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Ismert pedofillal fotózkodott a fideszes Szijjártó

2023. március 03. - 09:14

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnek elege lett a fideszpropaganda folyamatos zaklatásából, mesterien vágott vissza. 

Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

A fideszpropagandára legújabb feladatként dr. Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő pedofilként való rágalmazását osztották ki. A zseniális ötletet az adta, hogy Hadházy az LMP egykori társelnökeként ismerte a mikropártban tag K. Gábort, akit most pedofil viselkedéssel vádolnak – írja a Propeller. Hadházy Ákos Facebook-oldalán lőtt vissza a kormányzás helyett rágalmazásban utazó Fideszre, és közzé tett egy fotót, amelyen Szijjártó Péter külügyminiszter a 19 ezer pedofil képpel lebukó, és Peruból hazamenekített, majd bűneit háromszáz ezer forintos bírsággal megúszó Kaleta Gábor korábbi nagykövettel együtt vigyorog.

Hadházy putyinista módszereket emleget,

a Fidesz felelősségét mutatva meg az ügyben: “Pedig gondoljunk bele: ha igaz, hogy duplájára nőtt a gyermekek ellen elkövetett bűntettek száma 2017-től, akkor ki ezért a felelős? Kik voltak kormányon ebben az időszakban? Ki volt a felelős a gyermekvédelemért? Ki volt a felelős a pedagógiai rendszerért? Ki volt a belügyminiszter? Ki miatt nincs minden iskolában gyermekvédelmi felelős, iskolapszichológus, kinek köszönhető az egész gyermekvédelmi rendszer leépülése?

Kinek is a hibája, ha gyermekeink veszélynek vannak kitéve? Ki nem védi meg a gyermekeinket? Ki az, aki csak beszél, de semmit sem tesz a gyermekeink védelme érdekében?” – írta a számos korrupt fideszest leleplező független képviselő. (nuus.hu)