h i r d e t é s

Isten óvja gyermekeinket, fiataljainkat!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Isten óvja gyermekeinket, fiataljainkat!

2020. július 27. - 08:16

 

A Magyar Kormány a HIT Gyülekezetével az egyház közfeladat-ellátásáról, társadalmi és közéleti tevékenységéről újabb szerződést kötött ma, 2020-ban. 

Nem előzményektől mentes e szerződés, mert már az egyház köz- és felsőoktatási közszolgálati tevékenységének támogatása tárgyában 2006. április 19-én köttetett megállapodás. Azaz ez az egyház minden színű kormánnyal megtalálta a maga üzletét, azaz az adófizetők pénzéből oktatás címszó alatt csapolhatta a közpénzt. A Fidesz 2011. évi CCVI. törvénye alapján történelmi egyházzá nyilvánították a HIT Gyülekezét, amely – véleményem szerint – meggyalázása volt a keresztény hitnek, valamint a valódi történelmi egyházaknak. Név szerinti szavazást kért az akkori Jobbik az Országgyűlésben erről, s bizony volt fideszes képviselő is, aki nem volt hajlandó erre igent mondani.

Mára eljutottunk oda, hogy egy szektának a XXI. század Magyarországán korlátlan lehetősége van arra, hogy a jóhiszemű, erre fel nem készült gyermekek lelki életébe a kormány támogatásával behatoljon. Az oktatásnak a gyermekek szellemi fejlődése a célja, a legmodernebb ismeretek, s a legpraktikusabb tudás megszerzését kell szolgálja, abba nem fér bele szemfényvesztők vallás köntösébe bújtatott személyiségtorzító tevékenysége.
Csodálkozom a magyar társadalmon, hogy ennek nem mond tömegesen nemet. Gyermekeink nem is tudják, miként lopózik be életükbe a kormány tevékenysége eredményeként egy beteges érzelmi hatás.

Ami még inkább érdekes, az az, hogy Orbán Viktor tegnap még libernyákokról beszélt, ahonnan ő is jött, s ennek a HIT Gyülekezetének oszlopos tagja az alapítástól Hack Péter, volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő. Tehát amikor pénzről és érdekekről van szó, nem finnyás a miniszterelnök, amikor azonban Hazánk érdekeinek védelme a kérdés, akkor viszont már igen.

Dr. Varga-Damm Andrea
Facebook


 

h i r d e t é s