h i r d e t é s

Itt vannak az Uber miatt tüntető taxisok követelései, és ez az egyik legerősebb szöveg, amit idén olvastál

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Itt vannak az Uber miatt tüntető taxisok követelései, és ez az egyik legerősebb szöveg, amit idén olvastál

2016. január 18. - 08:54
0 komment

 

Be nem jelentett taxis tüntetés zajlik Budapesten.

Jelenleg is zajlik a be nem jelentett taxistüntetés az Uber miatt Budapesten, a Bajcsy és az Andrássy környékén. Ezzel párhuzamosan lesz majd egy meghirdetett demonstráció is, a Főpolgármesteri Hivatal előtt a Városház utcában, délelőtt 11-től. 

Ahhoz az eseményhez készült ez az ajánló Facebook-ra, ami annyira erős szöveg irodalmilag is meg társadalomtörténetileg is, hogy egy az egybe idemásoljuk: 

"Kiállunk a törvényben garantált jogainkért és követeljük a jogtalan állapotok azonnali megszüntetését! Követeljük az UBER és a többi illegális személyszállító azonnali betiltását. Követeljük a büntetések azonnali kiszabását az összes említett ,”vállalkozásra,” és azok szereplőire (soförök). Követeljük az Uber alkalmazás azonnali kikapcsolását (oldják meg és kész). Követeljük a legális taxisokkal kapcsolatos elvárások normalizálását. Célunk Tarlós István főpolgármesterrel megértetni a jelen állapot tarthatatlanságát. Célunk országunk vezetőinek a figyelmeztetése ,hogy nem vagyunk bírkák. A helyzet megoldásának kitalálása, módja és kivitelezése nem feladatunk. Az érdekvédőink nem védenek, hanem taposnak rajtunk, a fuvarszervezők is. Nem politikusok vagyunk, hanem taxisok, mi az utcán vagyunk jók, de ott nagyon ! Akik meg létrehozták ezt az egész [email protected] helyzetet (Tarlós, közgyűlés, Orbán, Bkk, Metál, Putyin, Obama, Merkel, Netanjahu ..stb..mit érdekel minket, hogy kicsoda ) nagyon gyorsan kezdjenek kapkodni, hogy helyrehozzák ..."

A találat Berlinteniszbajnoka mikroblog érdeme / 444.hu

Kapcsolódó cikkek: 

 

Kommentek

h i r d e t é s