h i r d e t é s

Jelentkezz a Független Diákparlamentbe - Beri Dominika jegyzete

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Jelentkezz a Független Diákparlamentbe - Beri Dominika jegyzete

2018. szeptember 24. - 14:27

 

Beri Dominika vagyok! Jelentkeztem képviselőnek erre a tanévre is! Már másodszor képviselhetem a diákok érdekeit, ha megszavaztok engem :)

Beri Dominika, FDP képviselő

Azonban most annak fontosságáról szeretnék veletek beszélni, hogy miért jó és fontos az, hogy jelentkezzetek a Független Diákparlament képviselőjének! Az elmúlt egy év alatt megtapasztaltam, hogy milyen valójában csapatban dolgozni, ami nagyszerű élmény volt.  Nem csak egyszerű csapatmunkát végeztünk, hanem megtanultuk meghallgatni egymást,
elfogadni egymás véleményét, érveit! Hihetetlen jó érzés volt, hogy egy olyan közösségbe kerültem ahol szeretnek és elfogadnak, ennek tetéjébe még számít is a  véleményem!

Az egész éves munka eredményeként képzeljétek el, hogy 100 pontos javaslatcsomagot készítettünk el amit át is adtunk a minisztériumnak! (Amit még a Pedagógusok Demokratikus szakszervezete is nagyra értékelt) Én ezt azért mondom el nektek, mert úgy látom, hogy a Független Diákparlamentben valóban tudom és tudjuk képviselni diáktársaink érdekeit és tudunk fejlesztő javaslatokat tenni egy jobb és korszerűbb oktatás érdekében! 

Megálmodtuk, és együtt közösen megvalósíthatjuk a 21. századi oktatást Veled!

Jelentkezz Te is FDP képviselőnek!
Jelentkezési ív

További információkat pedig itt találhatsz >>

FONTOS: Jelentkezni 2018.09.28 éjfélig lehet!

Beri Dominika
Facebook oldal >>


 

h i r d e t é s