h i r d e t é s

Kamerákat lopott egy budapesti férfi Komárom-Esztergom megyében

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kamerákat lopott egy budapesti férfi Komárom-Esztergom megyében

2020. január 25. - 11:18

 

Egy budapesti lakos 2019. szeptember 4-én Bajon, egy oszlopról ellopott két darab rendszámfelismerő kamerát. Most beismerte, hogy még öt kamerát lopott: közöttük volt térfigyelő és rendszámfelismerő is.

A kép illusztráció! - Forrás: pxhere.com

A férfi a vezetékeket elvágta, majd a berendezéseket hazavitte. Ezen kívül azt is elmondta, hogy a balatonboglári Gömbkilátót megvilágító LED-es reflektorok közül négyet elvitt és további két kamera lopását is beismerte. Az egyiket Süttőről a másikat Tardosról lopta el.

A Tatai Rendőrkapitányság nyomozói, a rendelkezésre álló információk alapján, 2020. január 13-án újra kihallgatták a gyanúsítottat. A gyanú szerint a tettes 2019. év elején Dunaszentmiklósról ellopott egy rendszámfelismerő és egy térfigyelő kamerát, valamint 2019. november hónapban pedig Vértessomló közelében egy térfigyelő kamerát. A férfi mindkét esetben a vezetékeket elvágta és az eszközöket letépte. Ezen kívül még 2019. november 4-én éjszaka további két kamerát is ellopott a tettes Bajról. A nyomozók, a kutatások során megtalált kamerákat lefoglalták. A korábbi gyanúsításon felül megalapozottan gyanúsítható három rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás vétség elkövetése miatt. A férfi, az újabb bűncselekmények elkövetését beismerte. (police.hu)

Címkék: 

 

h i r d e t é s