h i r d e t é s

Kaviár kellene az egészségügyi dolgozóknak, nem pedig élelmiszer a vállalkozóktól!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kaviár kellene az egészségügyi dolgozóknak, nem pedig élelmiszer a vállalkozóktól!

2020. március 22. - 19:20

 

Döbbenten látom, hogy egyes kórházakban nem tudják biztosítani az ott dolgozó egészségügyiek normális élelmiszer ellátását, ezt vállalkozók teszik meg, vagy pótolják ki.

A kép illusztráció! - Forrás: Galéria Savaria

Ma az évtizedek óta meggyötört, lealázott, ezerszer átszervezett, pártkatonákkal terhelt egészségügy a kulcsa annak, hogy ebből a nem lebecsülhető járványkockázatból a lehető legkisebb veszteséggel jusson ki hazánk.

A politikusok, élén Orbán Viktorral nagyon határozottnak tűnnek, dinamikusan fejlesztik azt a rendszert, amely az állampolgárok mindennapi életét befolyásolja, mozgását nehezíti, amivel természetesen egyetértek. Azonban azzal nem, hogy az alapvetően szükséges eszközök közül, sem a maszk, sem pedig a fertőtlenítőszerek nem állnak rendelkezésre. Ehhez jött hozzá a hosszú munkaidőben dolgozók helyenként nem megfelelő ellátása.

Az egészségügyi dolgozók, fizikai és mentális terhelése napjainkban majdnem azonos egy szuperszonikus pilótáéval, azonban a pilóták más körülmények között és más kockázatban végzik a munkájukat. Az iskolák bezárva, óvodák bezárva, bölcsődék bezárva, konyhák állnak vagy csökkentet üzemben dolgoznak.

Miért nem lehet egy kiemelt kormányzati finanszírozás mellett a dolgozókat kiemelt minőségben ellátni?
M iért nem kapnak a frontokon dolgozók csomagot, amivel meg lehetne kímélni őket a következő műszaktól?

Több figyelem kellene még most, amikor az ellenség csak közelít, hogy a harcokba megfelelő állapotban lévő harcosok tudjanak belépni!


 

Kommentek

h i r d e t é s