h i r d e t é s

Kész Zoltán megkérte a veszprémi napilapot, hogy szedje össze magát, és merjen írni az Orbán-kormánynak kínos ügyekről

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kész Zoltán megkérte a veszprémi napilapot, hogy szedje össze magát, és merjen írni az Orbán-kormánynak kínos ügyekről

2018. március 12. - 15:13

 

Kész Zoltán, Veszprém független képviselő-jelöltje szerint vannak hírek, amiket egyszerűen nem közöl a Veszprém megyei Napló, így a kormány számára legkínosabb hírek egyszerűen nem jutnak el a veszprémi napilap olvasóihoz. - írja a 168ora.hu.

Forrás: 168ora.hu

 A politikus ezért vitt egy csomagot a Mediaworks székhelyére az Elios-botránnyal foglalkozó újságcikkekből és dokumentumokból

– írja a Hír TV. 

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Mediaworks a tulajdonosa több megyei lapnak is, így a Veszprém megyei Naplónak is, a lap pedig egyszerűen nem közöl híreket a miniszterelnök veje, Tiborcz István és az Elios Zrt. körüli OLAF-vizsgálatról, Kész Zoltán ezért vitt egy újságcikkekből álló csomagot a Veszprémi Napló szerkesztőségébe. Célja az akcióval az, hogy bátorítsa a szerkesztőségben dolgozó „korrekt kollégákat”, hogy ne féljenek valódi híreket írni, és „ne féljenek Orbán Viktortól, Mészáros Lőrinctől és a Fidesz-maffiától”.

Kész Zoltán szerint „az egész gépezet fél”, nem csak a szerkesztőség munkatársai, a választás pedig most már arról szól, hogy nem mernek kiállni vitázni.

– Nem mernek igazi híreket közölni, fél az újság, az újságíró, és fél a fideszes képviselőjelölt is

– mondta a független jelölt.

168ora.hu


 

h i r d e t é s