h i r d e t é s

Kettős győri gyermekgyilkosság: a gyilkos apa korábban kalapáccsal támadt alvó feleségére

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kettős győri gyermekgyilkosság: a gyilkos apa korábban kalapáccsal támadt alvó feleségére

2019. december 16. - 11:06

 

Az egyedül életben maradt gyermek azt mondta, hogy valami pirosat lát a testvérei arcán. - írja a propeller.hu.

Forrás: MTI Fotó: Krizsán Csaba

A 112Press információira hivatkozva a 24.hu azt írja, hogy a győri gyermekgyilkosságot az a H. G. követte el, aki 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. A lap úgy tudja, a férfi nemrég szabadult, a gyermekek láthatáson voltak győri otthonában.

A férfi három gyermekéből kettőt megölt, majd magával is végzett. A 112Press információi szerint az életben maradt gyermek az ablakon keresztül beszélt a hozzájuk érkezőkkel és elmondta, hogy

testvérei nem ébrednek fel és az arcukon valami piros van.

A 112Press úgy tudja, nem tiltották el a férfit a gyerekektől, akik most voltak nála először szabadulása óta.

A Blikk információi szerint az apa puszta kézzel verte agyon a 13 éves lányt és a 10 éves fiút, holttestüket a győri lakás egyik szobájában találták meg. A férfit az udvari melléképületben holtan találták a rendőrök, felakasztotta magát.

Az anyjuk pénteken vitte láthatásra a gyerekeket. Vasárnap délután ment értük, hosszan csengetett a bejárati ajtón, volt férjét is hívta, aki nem vette fel a telefont. Végül a legkisebb, hatéves gyerek szólt ki a lakásból. Azt mondta, a testvérei az ágyon fekszenek és vérzik a fejük.

A legkisebb gyereket nem bántotta az apa. Őt jelenleg Győrben a megyei kórházban megfigyelés alatt tartják, pszichológusok foglalkoznak vele, de közben az édesanyja is mellette lehet. 

propeller.hu/nlcafe.hu


 

h i r d e t é s