h i r d e t é s

Ki ez a Kunhalmi? Amikor a Lyuk kikiabál a gödörből!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ki ez a Kunhalmi? Amikor a Lyuk kikiabál a gödörből!

2018. június 14. - 11:56

 

Az MSZP pusztító zuhanását jól mutatja az, ahogy Kunhalmi, aki nem több mint egy politikai senki, megpróbálja magát a párt választmányi elnöki székébe bekormányozni. 

Lapunk folyamatosan állította, hogy Kunhalmi nem más, mint Gyurcsány kisstílű, meghosszabbított keze az MSZP-ben. Budapesti elnökként nem tudott egyetlen értelmezhető mondatot kicsavarni magából, irányítása alatt a párt értelmiségi holdudvara atomjaira hullott, a fiatalok messze elkerülik a pártot.

Miként gondolja azt, hogy a pártelnök személyével kapcsolatban nem foglal állást jelölti lemondása kapcsán, majd beindul a választmányért.

Miből gondolja azt, hogy a kongresszus egy olyan személyt fog választani a választmány élére, aki maga fejezte ki, hogy alkalmatlan a párt elnökének!

Lendvai Ildikónak képzeli magát, pedig Ildikó egykori szépségén kívül egyetlen elemet sem birtokol, pszichésen láthatóan instabil, néha hisztérikus, csapongó, vihogó. A diplomája mára ugyan már megvan, de az intelligencia, ravaszság, beágyazottság, ami Lendvai Ildikót jellemezte, oly mértékben hiányzik belőle, hogy csak eseti manipulációkra alkalmas, komplex vezetői feladatokra teljes mértékben alkalmatlan.

A választmány a párt legfontosabb szerve, ha a küldöttek erre a posztra egy minden szempontból alkalmatlan embert választanak, akkor az azt jelenti, hogy a háttéremberek nem a talpra állásban, hanem a leépülésben gondolkodnak.

 

Szerkesztőségi vélemény


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s