h i r d e t é s

Kifizetődő Vajnáné barátjának lenni – konkrétan most 674,7 millióról van szó

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kifizetődő Vajnáné barátjának lenni – konkrétan most 674,7 millióról van szó

2018. május 24. - 13:35

A Sensation Event&Congress Kft.-vel és a Budapest Party Service Kft.-vel 674,7 millió forintos keretszerződést kötött az Oktatási Hivatal caterig és rendezvényszervezésre. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: hirtv.hu

Biztosan ők főznek a legízletesebben és semmi köze nincs a tulajdonviszonynak a kedvező elbíráláshoz(?)!

Ki kinek a kije?

A Sensation Event&Congress Kft. Sárosi Krisztina Mónikáé, aki amellett, hogy Vajna Tímea barátnője – írja a 24.hu. A cég az uniós forrásból finanszírozott A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása nevet viselő projektben működnek közre.

  • az Andy Vajna fennhatósága alatt működő Magyar Nemzeti Filmalaptól 10,5 millió forintos fejlesztési támogatást kapott a Kölcsönlakás forgatókönyvére. A filmet Dobó Kata, Andy Vajna korábbi élettársa rendezi. Úgy érdemesítették a kiemelt összegre, hogy Sárosi Krisztina Mónikának nincsen a pályázati feltételként előírt produceri végzettsége vagy referenciája.
  • 2013 decemberében Rogán Antallal szerződött kommunikációs munkákra az Absolute Occasion Kft.-n keresztül. Bruttó 47 millió forintotért vállalta a belvárosi önkormányzatnak az Észak Lipótváros megújítása projekt kommunikációs feladatainak ellátását.
  • az óvónőképzésre szánt pénzekből is megszerzett több tízmillió forintot, akkor szintén az Oktatási Hivatalnak szerveztek rendezvényeket a Budapest Party Service Kft.-vel.

Nem ez az első eset, amiből bátran levonható a következtetés, miszerint a haverság nagyon fontos a celebnek. Vajna Timea másik barátnőjének is jut az óvónőképzésre szánt uniós pénzből – jelentette ki szokásos korrupcióinfóján Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, aki elmondta, hogy egy olyan uniós pályázatról volt szó, melyet a

társadalmi felzárkózási és integrációs köznevelési intézkedések támogatása

miatt írtak ki az Oktatási Hivatalnak (OH). Hadházy szerint annak ellenére, hogy a pályázat eredeti célja a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatása lenne,

valójában csak arra jó, hogy Fidesz-közeli vállalkozókat gazdagítson.

gepnarancs.hu


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s