h i r d e t é s

Kilencedik alkalommal osztanak állateledelt a “Segíts a menhelyeknek” kampány keretében

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kilencedik alkalommal osztanak állateledelt a “Segíts a menhelyeknek” kampány keretében

2017. október 06. - 13:07

 

Szinte már hagyományként, idén ősszel kilencedik alkalommal hirdeti meg a Mars Magyarország a „Segíts a menhelyeknek!” kampányt, melynek keretében ismét az állatmenhelyek és négylábú lakóik megsegítésére siet az élelmiszergyártó vállalat. 

Illusztráció: pixabay.com

A kampánynak köszönhetően az elmúlt évek során csaknem 125 tonna minőségi Pedigree® és Whiskas® állateledelt adományoztak a menhelyek számára.

A „Segíts a menhelyeknek!” kampány minden évben hatalmas siker: a jótékonysági akció kezdete óta csaknem 125 tonnányi állateledelt adományoztak az érintett menhelyeknek.

A kampány egy rendkívül egyszerű metódus alapján működik, amely segít abban, hogy elkötelezzük a vásárlóinkat, és kifejezetten hasznos a részt vevő állatmenhelyek számára is

 -  hangsúlyozta a legújabb kampány ismertetése során Szécsényi Beatrix, a Mars Magyarország képviselője.

Minden eladott Pedigree®, Whiskas®, Sheba®, Dreamies® és Perfect Fit® egy-egy tál állateledelt jelent a kampányban részt vevő három állatmenhely lakóinak

 – tette hozzá.

Az ehhez hasonló kampányok hatalmas segítséget jelentenek az állatmenhelyek számára. Az állateledelen megspórolt összegből fedezni tudják az ivartalanítás költségeit, megjavíthatják a felszereléseket, vagy új kenneleket építhetnek.

Nagyon boldog vagyok, hogy a kampány folytatódik, és a menhelyeken idén is tele lehetnek az etetőtálak

 – foglalta össze Dr. Orbán Zsófia, a kampány partnere és társszervezője.

Kétgyermekes anyukaként nagyon fontosnak tartom, hogy a felnövekvő generáció tagjaiból tájékozott és felelős állattartók legyenek, és tudják, hogy egy házi kedvenc hosszú távú elköteleződést jelent, valamint rengeteg időt, energiát és odafigyelést igényel

 – hívta fel a figyelmet Peller Mariann, műsorvezető, aki a kampány keretében a váci Zöld Menedék Állatmenhely lakóit látogatta meg.

Jelenleg sajnos be kell érnünk a családtagok háziállataival, viszont, ha eljön az ideje, és megfelelő körülményeket tudunk teremteni egy kutyus számára, mindenképpen az örökbefogadás mellett döntünk majd. Bízom benne, hogy a Mars Magyarország kampánya mások kedvét is meghozza az örökbefogadáshoz!

A “Segíts a menhelyeknek” kampány időtartama alatt a Mars Petfood termékeit, például a Pedigree®, Whiskas®, Sheba®, Dreamies® és Perfect Fit® állateledeleket akciós áron vásárolhatják meg a fogyasztók a kiválasztott üzletekben.

További információ:

Katona Klaudia, tanácsadó |+06203999896| [email protected]

 


 

h i r d e t é s