h i r d e t é s

Kínos lett a fideszes alpolgármesternek, hogy a felesége a kormánytévé műsorvezetője

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kínos lett a fideszes alpolgármesternek, hogy a felesége a kormánytévé műsorvezetője

2020. január 25. - 15:43

 

Törölte a Facebook-oldaláról a közös fotójukat. 

Azt túlzás volna állítani, hogy Füzesi Péter, a XVII. kerületi fideszes alpolgámester felhasználná a felesége ismertségét a politikai karrierjéhez.

  • A Facebook-oldalán pl. még csak arra sincs utalás, hogy nős, nemhogy arra, ki a b. neje.
  • Közös képük meg pláne nincs fenn. Már.

Egy volt, még hat évvel ezelőttről, gyaníthatóan feledékenységből. De miután megírtuk, hogy a felesége (Füzesiné Mészáros Kata) ugyanaz a műsorvezető (Mészáros Kata), aki pittbullszerű kedvességgel faggatja az állami médiába hivatkozási alapnak behívott ellenzéki főpolgármestert, majd közvetlenül utána egy koalamackó harciasságával kérdez alá és helyesel a fideszes frakcióvezetőnek,

törölte az utolsó közös fotót is.

Nyilván, mint terhelő bizonyítékot. Mondjuk nem tudom, mit gondolt, miután a kapcsolatukról szóló posztban ott volt a fénykép is, amit még 2014-ben, az önkormányzati választás kampányában töltött fel.

Miután azonban ez a kép nem az alpolgármester privát-, hanem a nyilvánosságnak szánt, kvázi hivatalos, politikusi kampányoldalán szerepelt, továbbra is a nyilvánosságra tartozik, ezért ideteszem a róla készített képernyőmentést: 


Forrás: b1.blog.hu

Továbbá az alpolgármester - amúgy kötelezően nyilvános - vagyonnyilatkozatának részletét is, mert hátha azt is töröltetni akarja:


Forrás: b1.blog.hu

Csak hogy nyomuk maradjon.

Hogy amikor az Európai Parlamentben, Bizottságban, Tanácsban szavazni kell magyarországi jogállamiságról, a Fidesz ne hivatkozhasson arra, hogy itt a sajtó szabad, mert létezik pl. ún. közszolgálati média is.

Mert ez az eset tartalmi vizsgálat nélkül is jól mutatja, hogy a "közszolgálati' média ma, Magyarországon a Fidesz médiája, ahol Fidesz-politikusok hozzátartozói vihetnek politikai szerepet közpénzen,

a legkisebb összeférhetetlenségi probléma nélkül.

Hogy világos legyen: a "közszolgálati" média nem a közt, hanem csak a Pártot szolgálja. Nyilván így gondolták ők is, amikor megpróbálták eltüntetni a terhelő bizonyítékot.

De sikerült?

b1.blog.hu


 

h i r d e t é s