fbpx Kitört a háború az MSZP-ben a "Nehezen értelmezhető előválasztási manőver" miatt? | CIVILHETES

h i r d e t é s

Kitört a háború az MSZP-ben a "Nehezen értelmezhető előválasztási manőver" miatt?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kitört a háború az MSZP-ben a "Nehezen értelmezhető előválasztási manőver" miatt?

2021. június 18. - 19:17

 

Szakács László kategorikusan cáfolja Horváth Csaba róla szóló állításait

Horváth Csaba szerint Szakács László volt MSZP-elnökhelyettes  előre megtervezte, hogy kilép az MSZP-ből.

„Elég valószerűtlen, hogy ha valakivel egy ilyen dolog történik, fél órán belül kész programja van arra, hogy sajtótájékoztatót tartson a DK-val” – vélekedett a frakcióvezető. Szakács ugyanis egy DK-s sajtótájékoztatón jelentette be, hogy távozni kényszerül, miután visszavonták Szakács László jelöltségét Baranya megye 2-es számú választókerületében.

Semmilyen előzetes tárgyalásom nem volt a DK-val – reagált Horváth szavaira az atv.hu megkeresésére Szakács László, aki beszámolt róla: Gyurcsány Ferenc őt akkor hívta fel, amikor olvasta a jelöltsége visszavonásáról szóló  MSZP-közleményt. A DK elnökével a napokban valóban találkozik, de erre az MSZP róla szóló döntése előtt nem került sor – hangsúlyozta a politikus.

Horváth másik felvetésére Szakács úgy reagált: az MSZP róla szóló döntését követően semmilyen sajtótájékoztatót nem tartott se Pécsen se máshol, nemhogy „DK-s sajtótájékoztatót”.  Minden tiszteletem Zugló polgármesteréé, de valószínűleg rosszul tájékoztatták – értékelte Horváth állításait Szakács László. (atv.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s